Období odpočinku je u konce, začala zimní příprava - FK Kunštát

0

Fotbalisté FK Kunštát jsou prozatím největším překvapením soutěže. Nově oceněný trenér roku na Blanensku, pan Vladan Horák nás seznámil, co jeho svěřence čeká během zimní připravy.

Kdy jste začali s přípravou?
V pátek 13. ledna odstartovala zimní příprava týmu FK Kunštát. Naše fotbalisty čeká náročných 8 týdnů s jasným cílem. Co nejlépe se připravit na jarní odvety v mistrovských soutěžích. V úvodních dvou týdnech se A tým společně s juniorkou bude připravovat v domácích podmínkách na menším hřišti s umělým trávníkem, naši fotbalisté budou nabírat kondici i v terénu. Celá příprava bude doplněna o herní tréninky na velkém hřišti s umělým trávníkem v Blansku. A tým i B tým sehraje řadu přípravných zápasů s atraktivními soupeři. Vrcholem zimní přípravy FK Kunštát bude herní soustředění v Chotěboři. Hráči vstoupili do zimní přípravy s chutí a velkou motivací. Přejeme, ať se vyhýbají zranění a vše se vydaří podle plánu!

Plán přípravných zápasů:
21.1. - 12:30   FK Blansko - FK Kunštát, UT Blansko 3:0 (0:0)
4.2.   - 10:00   TJ Svitavy - FK Kunštát, UT Svitavy 3:0 (0:0)
18.2. - 15:00   AFK Tišnov - FK Kunštát, UT Tišnov
23.2. - 26.2. Herní soustředění v Chotěboři
4.3.   - 14:00   FK Kunštát - TJ Tatran Bohunice, UT Blansko
5.3.   - 13:00   FK Kunštát - TJ Nová Ves u NMnM, UT Blansko
11.3. - 14:00   FK Kunštát - FK Rájec Jestřebí, UT Blansko


Došlo už v kádru k nějakým změnám?
Kádr A mužstva pro jarní část zůstává beze změn.

Jaké jsou priority týmu pro jarní část sezóny?
Prioritou v jarní části soutěže bude navázat na výborné podzimní účinkování v krajském přeboru. Jednoznačně vylepšit herní obraz i výsledky na hřištích soupeřů. 

Autor: Petr Florián


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou