Pivobod.cz sestavy podzimu: Jak vypadá nejúspěšnější jedenáctka?

0

Po odehrání podzimní části sezony 2022/2023 jste až do konce ledna mohli hlasovat pro hráče v desítkách Pivobod.cz sestav podzimu. Ty jsme vytvořili díky síti našich redaktorů a také díky doporučením zástupců klubů nebo čtenářů pro mnoho soutěží České republiky. Jak vypadá nejúspěšnější jedenáctka podzimu, složená z hráčů, kteří posbírali nejvíce hlasů a zároveň ve své soutěži v anketě zvítězili?

TOP 11 VÍTĚZNÝCH HRÁČŮ ZE SESTAV PODZIMU (seřazeni bez ohledu na počet obdržených hlasů)

 

Ladislav Kukal (Královéhradecký kraj, Krajský přebor) - Brankář Chlumce na podzim udržel šestkrát čisté konto a obdržel pouhých dvanáct branek, což znamenalo nejlepší obranu v soutěži. 

 

Jan Eger (Jindřichův Hradec | Okresní přebor) - Stráž nad Nežárkou - Stráže - stoper, který do hry vnáší klid při rozehrávce a spolehlivě eliminuje útočné akce soupeřů. Jeho 100% účast na zápasech i trénincích je příkladem pro ostatní.

 

Jan Kadlec ml. (Plzeňský kraj | 1.B třída sk. B) - TJ Měcholupy: Výborný v osobních soubojích, málokdo přes něj přejde. Vyniká v odebírání míčů a včas křižuje protihráče. Mimo jiné hodně zapracoval na rozehrávce a v jeho podání jsme na podzim mohli vidět řadu přesných dlouhých balónů na spoluhráče.

 

Jan Hloch (Divize D) - Fotbalista hájící barvy Břeclavi. Dal hned sedm branek, a to jich Břeclav přitom celkem dala jen sedmnáct!

 

Pavel Smrček (Královéhradecký kraj | 1.B třída sk. B) -  Takový Lionel Messi z Meziměstí... Různě se potuluje po hřišti, je ale u většiny útočných akcí svého týmu. Na podzim se trefil osmkrát, k těmto přesným zásahům přidal několik gólových asistencí.

 

Václav Sýkora (Plzeňský | 1.A třída) - Křimice: Jeden z pěti hráčů kola oblékajících dres Křimic na podzim svůj tým střelecky táhnul. Nasázel osm branek a další má v plánu přidat na jaře.

 

Tomáš Kučera (Královéhradecký kraj | 1.A třída) - Byť se v závěru podzimu zbytečně vykartoval, jinak byl tento útočník hlavním tahounem Roudnice.  Trefil se jedenáctkrát.

 

Dušan Kapuscinský (Prachatice | III. třída) -  FC Vlachovo Březí: Další zabiják do útoku. Dušan těží hlavně ze své tvrdé střely, která skončila v brance hned desetkrát. Společně s Bartůňkem řídili hru Březí, které se na tyhle dva mohlo spolehnout.

 

Jakub Lichovník (Opava | Okresní přebor) - vávrovický kanonýr, nejlepší střelec podzimu (, dával důležité branky gólů).

 

Roman Žurek (Jihočeský kraj | 1.A třída sk. A) - Blaník Strunkovice - Žurka měli soupeři často plné zuby, chytat ho není jen tak, jeho jméno patřilo od protivníků při nominacích do sestavy podzimu k nejdoporučovanějším. Žurek dal dvanáct gólů.

 

Josef Šourek (Jihočeský kraj | 1.B třída sk. B) - FC Znakon Sousedovice:  Nejlepší střelec soutěže. Za třináct zápasů zvládl vsítit neuvěřitelných čtyřiadvacet branek a v Sousedovicích si fotbal užívá každým svým dechem. Zvládne překonat hranici padesáti branek, nebo se stroj zadrhne?

 

Připomínáme, že hned trojice z nejlepší jedenáctky podzimu se může těšit na ceny od partnera v podobě Pivovary Lobkowicz. Sledujte v následujících dnech náš web, chystáme vyhlášení výherců!

Vylosovaný vítěz z TOP 11 hráčů s největším počtem hlasů ze všech sestav podzimu se může těšit na poukaz k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz pivobod.cz v hodnotě 3000 Kč! Druhý hráč z TOP11 obdrží voucher v hodnotě 2000 Kč, třetí nejúspěšnější vylosovaný vítěz další sestavy podzimu se pak může těšit na poukaz v hodnotě 1000 Kč. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou