Liberec posiluje útok! Do klubu zamířil nigerijský útočník Olatunji

0

Fotbalisté Liberce jsou v současné chvíli na soustředění na Maltě a dnes už s týmem trénovala nová posila. Klub ze severu Čech angažoval třiadvacetiletého útočníka AEK Larnaca, Victora Olatunjiho.

Nigerijský ofenzivní hráč si na podzim za kyperský klub připsal 20 startů, v kterých vsítil dvě branky. S týmem rovněž absolvoval skupinovou fázi Evropské ligy. Útočník nastupoval zejména v pohárových zápasech, v domácí lize zasáhl pouze do 8 utkání. V minulosti působil ve slovenské lize, kde oblékal dres Interu Bratislava a Podbrezové. Jednu sezónu strávil na hostování v rakouském Mattersburgu.

 

Liberec pochopitelně posiluje útok, jelikož v přestupovém okně přišel o své střelecké eso - Micka van Burena. Nizozemský útočník si v 15 zápasech za Slovan připsal 9 gólů a 2 asistence a díky skvělým výkonům ho Slavia Praha stáhla z hostování.

 

Zdroj: sport.cz, livesport.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou