GÓLY LAST MINUTE - Které týmy jsou nejlepší ve střílení gólu do šatny a které skórují v poslední pětiminutovce?

0

A je tu další unikátní přehled podzimní části fotbalového podzimu České republiky. Možná je to štěstí, možná taktika, možná větší fyzická připravenost či soustřěděnost - některé týmy zkrátka dokážou skórovat v době, kdy to soupeře nejvíce bolí. A to v závěru poločasu, takzvané šatňáky, nebo v závěru utkání. Podívejte se, které celky dokázaly nejčastěji skórovat v posledních minutách poločasů!

Hned dva týmy jsou specialisty na góly do šatny. V rozmezí 40. až 45. minuty se hned desetkrát trefili hráči TJ Sokol Bělotín (I.A třída, Olomoucký kraj) a také fotbalisté SK Meteor Libeř (III. třída Praha - západ). Třeba Libeř na podzim skórovala celkem dvaapadesátkrát, takže hned každý pátý gól tohoto celku padl v závěru prvního poločasu.

 

Na góly v poslední pětiminutovce a nastavení už skoro neexistuje protiúder, takové branky často definitivně rozhodují utkání a jde o velkou zbraň. A mistrem na pozdní branky je TJ Sokol Stodůlky, ten skóroval v rozmezí 85. a poslední minuty zápasu rovnou čtrnáctkrát. Soupeři Stodůlek v pražské I.B třídě se musí mít na pozoru skutečně do posledního hvizdu rozhodčího. Třináct gólů v závěru utkání vsítily Staré Splavy z OP Česká Lípa.

 

Přehled nejúspěšnějších celků v gólech last minute najdete v galerii.

 

 

ČTĚTE TAKÉ:

Žebříček TOP 300 nejlepších střelců podzimu

Žebříček Zlých mužů podzimu

Žebříček nejtrestanějších týmů podzimu


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou