NEJ VÍKENDU: Opilý(?) sudí v ČFL a parádní stíhací jízda

0

Fotbalový podzim za sebou zahrnul oponu, pojďte se podívat, jaké zajímavé výsledky se o víkendu zrodily a kdo je za víkend králem střelců republiky?

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 625 DIVÁKŮ

Žižkov se chce vyšplhat do druhé ligy a v nedělním pošmourném dopoledni jej v Praze v cestě za dalšími třemi body příšlo podpořit více než šest stovek fanoušků. Viktorka o své výhře rozhodla už v první půli. Jablonec B nasadil obránce Kondu, který v sezóně naskočil za áčko, ale brankám domácích nezabránil. Žižkov zase ve druhé půli poslal do hry Václava Kadlece.

 

OBRATY VÍKENDU

Z 1:6 na 6:6  - To se povede málokdy. Všeruby vedly na půdě Žihle po poločase 5:1, hned po startu druhého dějství přidaly další gól. Jenomže ani pětigólový náskok hostům nestačilo. Žihle začala velkou stíhací jízdu a nakonec v 89. minutě vyrovnala na 6:6!

 

Tři góly během tří minut - Kropáčova Vrutice nakonec díky šesti gólům Martina Korce vyhrála nad Bělou pod Bezdězem 6:5, ačkoliv po půli prohrávala 1:3. Největší zajímavostí byl ale úvod druhé půle - domácí dali branku ve 47. a 49. minutě, hosté ve 48. minutě.

 

DIVOČINA VÍKENDU - SKANDÁL ROZHODČÍCH V ČFL

Derby mezi Karlovými Vary a Viktorií Plzeň B (3:2) si vysloužilo velkou pozornost - bohužel ne kvůli výsledku nebo hráčům, ale kvůli rozhodčím. Podle očitých svědků bylo počínání tria sudích takové, že to vyvolávalo silný pocit, že se sudí před zápasem posílili alkoholem. Hlavní rozhodčí Milan Matějček dokonce ve 24. minutě bez cizího zavinění zničehonic zakopl a skácel se k zemi, následně jako kdyby zmateně hledal, kam že to má na hřišti vlastně směřovat svůj pohyb. Zápasem se bude zabývat vedení soutěže, sám rozhodčí odmítl řízení zápasu pod vlivem odmítl, blíže se k události ale vyjadřovat nechtěl.

 

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: FK Chlumčany - FK Novosedlice 20:1 (1.B třída sk. B Ústecký kraj)

VENKU: TJ Svornost Hvozd - TJ Nečtiny 0:12 (Plzeň - Sever | III. třída)

 

STŘELEC VÍKENDU - 8 BRANEK

PATRIK ZOMER byl střelecky nejaktivnějším hráčem ve výše zmiňovaném debaklu týdne. Při výhře 20:1 se trefil osmkrát a díky tomu se s 26 góly usadil na čele tabulky střelců soutěže. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou