Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Žihli


Branky


45. D. Kunt , 54. J. Čapek , 60. L. Rázek , 75. J. Kubíček (p.) , 84. L. Meiner , 89. L. Rázek - 18. A. Pečený , 32. S. Pašek , 34. J. Kubíček (vl.) , 39. J. Hyrát , 43. R. Herák , 48. P. Mach
4

Žihle doma přivítala hosty ze Všerub. Oba týmy před zápasem dělil jeden jediný bod. Čekal se proto vyrovnaný zápas a to se i potvrdilo. Zápas nakonec po velké přestřelce skončil 6:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů o čtyři branky

První poločas byl od domácích hrozný. Hosté byli lepší, tvořili si šance a proměňovali je i. Už v 18. minutě se prosadil hostující Adam Pečený. V 32. minutě na něj navázal Stanislav Pašek. Poté si domácí dokonce i vstřelili vlastní gól. Dále se ještě do konce poločasu prosadili Jan Hyrát a Rudolf Herák. V poslední minutě první půle zvládli ještě domácí snížit. O snížení se postaral Daniel Kunt. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:5. 

Vyrovnání domácích

Domácí chtěli na Všeruby vletět a pokusit se ještě zabojovat o body. Jenže hosté se dokázali už v 48. minutě prosadit, branku vsítil Petr Mach. Domácí se snažli stále napadat a to hostům způsobovalo problémy. Domácí si začali tvořit šance a i je proměňovat. Postupně se prosadili Jan Čapek, Lukáš Rázek. Poté dostali domácí příležitost v podobě pokutového kopu, ten proměnil Jan Kubíček. Další branku přidal Lukáš Meiner a v 89. minutě se o vyrovnání postaral Lukáš Rázek. V 92. minutě si mohli vzít domácí ještě i na svoji stranu vedení, dvě obrovské šance ale neproměnili. Zápas tak končí za stavu 6:6.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: První půle byla od nás tragická. Do druhé jsme chtěli hrát aktivně a napadat, což hostům způsobovalo problémy. My jsme se začali dostávat do šancí a i je proměňovat. Nakonec jsme za bod rádi, i když jsme si mohli v závěru vzít vedení na naši stranu.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - L. Meiner [-] , D. Kunt [-] , D. Churan [-] (54. J. Tiesl [-] ) , J. Kubíček [-] , L. Rázek [-] , J. Čapek [-] , V. Fink [-] (81. D. Jelínek [-] ) , M. Rambousek [-] , J. Skalník [-] , J. Hána [-]

SK Všeruby
P. Kotva [-] , E. Löwy [-] (67. V. Široký [-] ) , L. Černý [-] , S. Pašek [-] (58. J. Jendek [-] ) , J. Hyrát [-] , P. Mach [-] , A. Pečený [-] , V. Tyr [-] , R. Herák [-] , K. Bárta [-] , V. Skala [-]

ŽK: 62. D. Kunt , 90. M. Rambousek - 63. J. Hyrát , 75. V. Skala , 93. P. Mach .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FILIP Petr - CHEJLAVA Michal (N), HERÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 01:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:47

Tip: výhra domácích