Další ceny pro další uživatele fotbalunas.cz! Zapojte se i do listopadové soutěže

0

 

Už jste poslali své tipy na zápasy dalšího kola? Nebo jste k některému z utkání poslali fotky, hodnocení či reportáž? Děkujeme všem uživatelům, kteří na našem webu aktivně přispívají a pomáhají tak vytvářet to nejsledovanější místo, které amatérský fotbal v České republice má! Nyní jsou pro aktivní uživatele fotbalunas.cz nachystány ceny v podobě voucherů od Pivovary Lobkowicz a předplatného internetové televize Telly! Kdo bude odměněn za měsíc říjen?

MĚSÍČNÍ SOUTĚŽ S TELLY PRO UŽIVATELE ZASÍLAJÍCÍ OBSAH

Na tři kliknutí máte jako registrovaný uživatel na fotbalunas.cz možnost všechny informace, jako jsou fotky z utkání, reportáže nebo třeba vaše hodnocení zápasů, jednoduše sdílet s fanoušky fotbalu. Jak jsme avizovali, evidujeme všechny uživatele, kteří přispějí na fotbalunas.cz k některému zápasu, a to hned hned v několika soutěžních kategoriích. Každý měsíc vylosujeme tři výherce atraktivní ceny od Telly - a to v podobě ročního předplatného internetové televize Telly

 

SOUTĚŽNÍ KATEGORIE

Platí jednoduché pravidlo, díky kterému svojí šanci na výhru můžete snadno znásobit. Fotogalerie nebo další obsah můžete poslat z libovolného množství zápasů, které se v daném měsíci hrají kdekoliv po celé ČR. Nemusíte se tak omezovat jen na zápasy vašeho týmu. A v jakých kategoriích se můžete zapojit do soutěže?

 

Kategorie č. 1)   Pošlete na fotbalunas.cz jako registrovaný uživatel fotogalerii k zápasu 

Kategorie č. 2)   Pošlete reportáž ze zápasu 

Kategorie č. 3)   Pošlete ohlas k zápasu + Kategorie č. 4) Ohodnoťte na fotbalunas.cz jednotlivé zápasy 

 

VÝHERCI ZA MĚSÍC ŘÍJEN

Kategorie č. 1: JAROMÍR VYROUBAL (fotogalerie k zápasu

Kategorie č. 2:  MARTIN HOMOLA (reportáž ze zápasu)

Kategorie č. 3:  JOSEF BARTOŠEK (ohlas k utkání)

 

 

AKCE PRO ČTENÁŘE FOTBALUNAS.CZ - SLEVA NA TELLY

Pro čtenáře fotbalunas.cz si v Telly nachystali exkluzivní slevu ve výši 20 % - tak ji neváhejte uplatnit ZDE.

 

MĚSÍČNÍ SOUTĚŽ S TIPOVAČKOU

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové odměňujeme. Každý, kdo v daném měsíci odešle bezchybný expert tip, se dostává do měsíčního slosování o voucher k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 1500 Kč

 

Do slosování z posledního říjnového kola (k již dříve v říjnu bezchybným tipérům, oznámených ve vyhlášení každého hracího víkendu) byli zařazeni: Anna Malatová, Lukáš Hudec, Ladislav Beran, Jiří Tomášek, Lukáš Rešl, Pavel Chmelík, Filip Hamáček 2x, Tomáš Dušek, Tomáš Čechura, Bedřich Trávníček, Jana Malecká 2x, Venca Likeš 4x, Martin Škaroupka, Dalibor Máj, Daniel Bouška, Jiří Klik 8x, Pavel Friš, Lenka Veselá, Josef Paulovič 2x, Ladislav Rác ml., Jaroslav Francl.

 

Do listopadového slosování budou podle data odeslání tiketu zařazeni: David Boško, Tomáš Šenk, Filip Grabica, Radek Hruška, Jiří Novák, Ladislav Beran.

 

Výherce za říjen:  JIŘÍ KLIK (bezchybný tiket)

 

Prosíme výherce, ať se nám ozvou z mailu, pod kterým jsou registrováni na webu fotbalunas.cz.

 

Za měsíc září vyhráli ceny od Telly: Josef Bekera, Radek Horejš, Jiří Kusák, Jaroslav Kreisinger a Miroslav Jánský. Cena od Pivovary Lobkowicz: Dominik Průcha


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou