0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křiženov B s Měřínem B bez branek


Branky


15

Fotbalisté Křižanova B si připsali proti Měřínu B bezbrankovou remízu a připravili hosty o první místo v tabulce 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V rámci prvního říjnového domácího utkání hostili fotbalisté Křižanova "B" lídra tabulky z Měřína. Hostující skvadra v letošním ročníku zaváhala pouze v Jimramově, papírově tak byla jasným favoritem. Na druhou stranu do utkání vstoupili posílení o několik hráčů širšího "A" týmu, dal se tedy očekávat vyrovnaný souboj.

 

Od prvních minut se odehrávala bitva o každý metr hřiště. Domácí vsadili na precizní defenzivu, hosté měli míč na kopačkách častěji, k vyloženým šancím to ovšem v prvních desítkách minut nevedlo. Velmi rychlá a pohyblivá záloha vedoucího týmu soutěže dokázala pro hostující útočníky vypracovat několik dobrých situací, v rozhodujících chvílích ovšem dokázala zafungovat křižanovská defenziva v čele se skvělým Burianem. Když už měřínští fotbalisté na domácí defenzivu vyzráli, předložil Sýkora v jasné šanci míč ještě lépe postavenému Doležalovi, ten ovšem bombou pouze rozezněl levou tyč domácí branky. Zahřmět tak mohlo na druhé straně - po výborné práci Filipa Mužátka netrefil z první sám na malém vápně Kolouch, o trošku menší příležitost měl Plocek rovněž po centru z pravé strany, hlavičku stačilo umístit snad kamkoliv do prostoru brány, domácímu středopolaři se to ovšem nepovedlo. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Ani ve druhé půli branka nepadla

Do druhého dějství vstoupili hosté z kabin asi solidně "vyfénovaní", a domácí opakovaně na dlouhé minuty přikovali k vlastnímu pokutovému území. Z jejich územní převahy ovšem nevyplynul nijak výrazný počet stoprocentních šancí, křižanovská obrana pracovala vskutku na výbornou. Hostům v ofenzivních výpadech v několika případech nepřálo štěstí, když například po závaru z malého vápna trefili protilehlou tyčku. Největší šanci druhé půle si tak připsala domácí družina, Filipa Mužátka v 55. minutě ovšem ve vyložené příležitosti famózním způsobem vychytal Hladík a potvrdil, že III. třídu kvalitativně "tak trochu" převyšuje. Do zbytku zajímavé příležitosti přibývaly povětšinou na druhé straně hřiště, většinou se ovšem jednalo pouze o územní převahu bez velkých šancí. V té největší dokázal Hubl navázat na předchozí výkon z Losenice, a v jasné šanci na poslední chvíli velice nadějnou příležitost hostů vychýlit mimo tyče domácí branky. Utkání tak skončilo pravděpodobně zaslouženou remízou - domácí nedokázali vytěžit nic z třech jednoznačných šancí, hostům prozměnu nebyla nic platná místy drtivá územní převaha v druhé části utkání.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Homola Martin: V první řadě bych rád poděkoval všem áčkařům, kteří nám v sobotu pomohli. Všichni z kvarteta Procházka, Milota, Navrátil a Stupka přinesli do naší hry velkou kvalitu, zejména posledně jmenovaný odehrál skvělý zápas. Tím pádem se nabízí poděkovat i tréneru áčka Aleši Burianovi, že jejich nasazení umožnil. Když už jsme u Burianů, nejde nezmínit opravdu fenomenální výkon jeho bratra Martina. Co se týče zápasu jako takového, rozhodně to nebyla žádná nuda, byť góly nepadly. Pokud bychom v obdobných výkonech pokračovali (kéž by), nebudeme mít se záchranou starosti. Naším problémem nicméně je právě velká nevyrovnanost výkonů, takže doufám, že za týden v Ujčově navážeme mnohem víc na výkon proti Měřínu než třeba na bídu z Losenice. Za sobotní výkon zaslouží celý tým absolutorium.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - - T. Plocek [-] - M. Těšík [-] - J. Milota [-] (46. J. Hubl [-] ) , J. Mužátko [-] , F. Mužátko [-] , J. Kolouch [-] , M. Procházka [-] (76. B. Horníček [-] ) , M. Burian [-] , J. Stupka [-] , R. Navrátil [-]

TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - J. Kolouch [-] , F. Sysel [-] , L. Vokurka [-] , D. Horák [-] (76. S. Švestka [-] ) - D. Doležal [-] (76. J. Krčál [-] ) , S. Vlach [-] (46. Z. Vaněk [-] ) , M. Sýkora [-] , M. Matoušek [-] , J. Vlach [-] - B. Horký [-]

ŽK: 68. T. Plocek - 50. M. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Stupka - J. Hladík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Jakub Smolík
Tip experta: výhra hostů

Je to trochu derby, záleží s jakým týmem Měřín ,,B´´ dorazí. Těsná výhra hostů.

Tip: výhra hostů