NEJ VÍKENDU: Čtyři červené karty po potyčce i desetigólový sniper

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

 

DEBAKLY VÍKENDU

Doma: TJ Břidličná B - Sokol Razová 21:1

Venku: TJ Sokol Srbeč - TJ Roztoky B 0:12

 

STŘELEC VÍKENDU - 10 BRANEK

Obdivuhodný výkon se povedl JINDŘICHU KORDÍKOVI z týmu Českého Krumlova B. V okresním přeboru nasázel Vyššímu Brodu 10 gólů (celkové skóre 17:0). Za osm kol už má na kontě 24 branek, Kordík se tak jistě bude po podzimu řadit do popředí našeho žebříčku pro nejlepší kanonýry ČR.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 712 DIVÁKŮ V MSFL

MFK Frýdek-Místek hostil Frýdlant nad Ostravicí. Branku sice zápas nenabídl, ale na poměry MSFL výbornou návštěvu ano.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

Z 5:2 NA 5:9

Když podbradecký střelec Bacaru zvyšoval už svým čtvrtým gólem ve 28. minutě na 5:2, asi by na hosty už nikdo nevsadil. Jenomže Vrbice-Vetlá ještě do půle stáhl náskok na rozdíl jediného gólu. A druhý poločas už patřil jasně hostům, ti nakonec vyhráli 9:5.

 

OTOČKA V NASTAVENÍ

Mladoboleslavský okresní přebor byl svědkem nádherné bitvy.  Kropáčova Vrutice prohrávala, ale nakonec hostující celek nasměroval za třemi body gólem na 5:4 v 89. minutě Korec. Jenomže Řepov nesložil zbraně. V 93. minutě vyrovnal a v 95. minutě Siřínek zařídil domácím euforický stav - Řepov tak vyhrál 6:5!

 

DIVOČINA  VÍKENDU - ČTYŘI ČERVENÉ KARTY V ZÁPASE

Hned ve třech zápasech tohoto víkendu tasil sudí čtyřikrát červenou. V utkání TJ Sokol Dolní Hbity - SK Velká Lečice po potyčce ve 40. minutě rozhodčí poslal pod sprchy najednou hned čtyři hráče.

V souboji Hudlic s Trubínem vyhráli na skóre domácí, ale na červené karty kralovali hosté. A to rovnou v poměru 4:0! V 85. minutě byl vyloučen Vávra za nadávání rozhodčímu. "Po udělení ČK odmítal opustit hřiště a dožadoval se pořadatelů. U vstupu do kabin se pokusil napadnout rozhodčího," je zapsáno v zápise. V 93. minutě šel ze hřiště Klička po druhé žluté kartě, v 95. minutě, krátce po vítězném gólu domácích, viděl červenou za faul ještě Kalina. Už po zápase vyfasoval červenou i Kostrhún. "Při mém odchodu chodbou ke schodům se mi postavil do cesty a pronesl výrok: "Se ti povedlo" a plivl mi do tváře," popsal rozhodčí.

A čtyřmi červenými kartami krotil hráče i sudí zápasu Mšené Lázně - Bechlín.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou