NEJ VÍKENDU: Rozhodčí byl napaden pěstí, duel předčasně ukončil

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

Doma: 

TJ Praga C - TJ Sokol Cholupice B 15:0 

TJ Sokol Skřipov - FK Opabrum 15:0 

 

Venku: TJ Sokol Dnešice TJ Přeštice 0:18 

 

STŘELEC VÍKENDU - 7 BRANEK

MICHAL WRANA z týmu Dyje B se sedmkrát prosadil do sítě Grešlového Mýta při výhře 10:4 ve znojemské IV. třídě. 

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 650 DIVÁKŮ V I.A TŘÍDĚ

Takový počet diváků udali pořadatelé do zápisu z utkání v derby Třebětic a Dačic. Ze zápasu máme ohlasy trenérů a také bohatou fotogalerii.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU 

V OP Louny se utkal TJ Sokol Holedeč s FK Dobroměřice B. A zápas měl od začátku zajímavý vývoj. Domácí prohrávali už 0:3, po půli byl stav 2:4. Domácí otočili skóre a dostali se ve druhém poločase do vedení 5:4, dobroměřické béčko ale znovu zaplo na vyšší obrátky a a nakonec utkání za stavu 6:6 rozsekla až situace z 90. minuty, kdy se trefil Loos a Holedeč brala všechny body.

 

DIVOČINA  VÍKENDU 

Napadení rozhodčího

V berounské IV. třídě se nedohrálo utkání mezi Tmaní a Zdejcinou. V 60. minutě za stavu 1:3 se domácí Fišer ohnal po protihráči v přerušené hře. "Když jsem přišel k incidentu a udělil jsem červenou kartu, tak mě tento domácí hráč udeřil pěsti do obličeje, až jsem málem upadnul. Jsem stále otřesen, mám na obličeji šrám. Z tohoto důvodu jsem mistrovské utkaní ukončil," zmínil sudí v zápise. 

 

Pyro a fanouškovské nepokoje v I.A

Šlágr kola jihočeské I.A třídy mezi Strunkovicemi a Mirovicemi přinesl vyhrocené momenty, a to vinou části hostujících příznivců. "V sektoru hostů došlo k hromadné potyčce mezi diváky a částí pořadatelské služby. Hromadná potyčka byla dle sdělení vedoucího domácího družstva a hlavního pořadatele eskalací několikerých projevů ne zcela slušného a sportovního fandění, v průběhu utkání hostující fanoušci použili třikrát světlice při oslavách . Od poločasové přestávky byla situace v sektoru hostujících diváků značně napjatá, ke zklidnění situace přispěla pořadatelská služba a také člen výboru SK Mirovice. I navzdory tomuto zklidňování bylo nutné v průběhu druhého poločasu dvakrát zasahovat pořadatelskou službou v sektoru hostujících diváků a uklidňovat fanoušky. Po uklidnění celé situace a následném vyvedení identifikovaných fanoušků mimo areál, došlo k poslednímu, čtvrtému odpálení světlic mimo areál," popsal rozhodčí, co se ve Strunkovicích dělo. Více v reportu a fotogalerii ze zápasu.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou