2:2
(0:1)
14. M. Votava
63. J. Vacek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Třebětice uhrály remízu


Branky


53. M. Kelbler , 70. M. Trávníček - 14. M. Votava , 63. J. Vacek (p.)
22

V prvním poločase se dařilo lépe hostujícímu celku a již ve 14. minutě se dostal do vedení. Ve druhé půli domácí srovnali skóre, avšak od 63. minuty po obdržené červené kartě hráli v oslabení. Hosté se znovu ujali vedení na 1:2, ale oslabené mužstvo Třebětic i tak dokázalo znovu vyrovnat a nakonec tedy došlo k dělbě bodů. V dalším kole zavítá do Dačic mužstvo z Jistebnice a Třebětice změří své síly s hráči z Veselí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): Lokální derby se hrálo před parádní návštěvou a v perfektní atmosféře. V prvním poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou, v největší naší šancí se octnul Martin Kelbler, bohužel nastřelil jen tyčku a z protiútoku se urodil rohový kop pro hosty a po našem nedůrazu to bylo o gól pro Dačice. Obraz hry se ani potom nezměnil. Nicméně musím uznat, že hosté byli kvalitnější na míči. Do druhého dějství jsme šli s jasným cílem, zlomit toto utkání. Od začátku jsme hosty přišpendlili na jejich polovinu a vytvořili si asi pět jasných šancí, dvě tyče, jedno břevno, další možnosti nám pochytal výborný brankář Dačic. Z ojedinělé akce hostů se v 63. minutě kopala penalta, kterou Vacek proměnil a náš Vojta Habr (Gianluigi Buffon) dostal červenou kartu za hru rukou. Nás to ale nepoložilo a kluci v deseti soupeře přehrávali a dočkali se zaslouženého vyrovnání. Nakonec jsme mohli zápas překlopit na naší stranu, bohužel jsme v koncovce selhali a tak se urodila remíza.

FK Dačice
Josef Novák (trenér): Zápas jsme začali velice dobře, byli jsme po celý první poločas mírně lepším týmem a do kabin jsme šli za příznivého stavu 1:0. Dokonce mohlo být ještě lépe, kdyby Vacek v samotném závěru první půle proměnil svou velkou šanci. Druhá půle začala náporem domácího celku a odměnou jim byl vyrovnávací gól. Inkasovaná branka pro nás byla pomyslným budíčkem a opět jsme se vrátili do zápasu. Po jednom závaru, domácí Habr, zachraňoval na brankové čáře pouze za cenu hry rukou. Následovala červená karta a penalta, kterou chladnokrevně proměnil mladičký Vacek. Domácí na tuto situaci zareagovali stažením Černocha do středu hřiště, semkli se a navíc na užším hřišti naše přesilovka nebyla vůbec znát. Je nutno si přiznat, že domácí byli posledních 20 minut i v deseti hráčích jasně lepším týmem. I přesto jsme paradoxně mohli vydolovat 3 body my, kdyby v závěru svoji krásnou individuální akci přetavil v gól rychlík Hric. V kontextu celého zápasu je dle mého názoru remíza spravedlivá.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - V. Bastl [-] , O. Černoch [-] , J. Chvátal [-] (85. D. Kelbler [-] ) , T. Chvátal [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] (73. P. Švarc [-] ) , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , V. Habr [-] , R. Tříletý [-]

FK Dačice
J. Marek [-] - J. Beneš [-] (89. V. Leitkep [-] ) , J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Vacek [-] , M. Distel [-] , M. Šimánek [-] (68. Š. Hric [-] ) , P. Slabý [-] (86. J. Vítkovský [-] ) , V. Leitkep [-]

ŽK: 55. T. Chvátal , 89. M. Trávníček - 72. J. Vacek , 90. V. Leitkep . ČK: 63. V. Habr .
Počet diváků: 650. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - TAUBER Lukáš, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

Derby dvou týmů z Vysočiny, určitě atraktivní utkání, které přitáhne diváky z okolních vesnic. Očekávám velkou diváckou kulisu, atraktivní zápas, gól Ondry Černocha a výhru Třebětic.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - SK ZD Pojbuky | Jihočeský | Tábor

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích