Přeštice po třech kontumacích v 1.A třídě končí!

0

Už před začátkem sezóny byla situace v Přešticích napjatá. Řešilo se hlavně odvolání trenéra Dobrého, kvůli kterému odmítali hráči B týmu nastoupit do zápasu. Nyní - před 6. kolem - je tým FK ROBSTAV Přeštice B po třech kontumacích ze soutěže vyloučený.

První zápas sezóny v Malesicích odehráli převážně hráči A týmu. Bez střídání, se zápasem z minulého dne v nohách. Nakonec domácím podlehli 3:0.

 

K zápasu 2. a 3. kola doma s Kaznějovem, respektive v Rokycanech, hráči Přeštic nenastoupili, a tak se jejich soupeřům připočetly 3 body.

 

Když už začínala být situace kritická, nastoupili k domácímu zápasu s Chlumčany narychlo sehnaní hráči. Ti ale Keramice podlehli vysoko 0:27.

 

Utkání v Horšovském Týně nebylo zahájeno a bylo kontumováno ve prospěch domácího týmu. Třetí kontumace tak znamenala jediné. Vyloučení ze soutěže a pokuta 30 tisíc Kč.

 

Z bodů se ale všech pět týmu, které v této sezóně narazily repsektive nenarazily na Přeštice, neradovaly dlouho. Po vyloučení Přestic byly body i vstřelené góly anulovány. Chlumčany tak přišly o vysoké vítězství ze 4. kola.

 

Tým TJ Přeštice přihlásil nejnižší možnou soutěž v okrese Plzeň - jih. Ve III. třídě sk. ZÁPAD už sehrály první utkání, ve kterém porazily Merklín B vysoko 16:0.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou