Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 10:15

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Přeštická ostuda pokračuje, od Chlumčan schytaly debakl


26

V neděli přijely do Přeštic Chlumčany. Domácí si už nemohli dovolit další kontumaci, a tak museli nastoupit s hráči, kteří do klubu přišli během tohoto týdne. Hosté si došli bez větší námahy pro tři body, Přeštice zůstávají na nule. Fotbal ale nebyla jediná věc, která se v neděli na stadionu v Přešticích řešila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vysokém vítězství 27:0 se podílelo hned devět střelců. Největší gólovou zásluhu měl na výhře Petr Dostálík, který se prosadil hned sedmkrát. Pěti góly přispěl Dominik Štolle, po čtyřech brankách pak přidali Lukáš Nohava a Michal Vojáček. Do listiny střelců se dvěma přesnými zásahy zapsali i Michal Němeček a kapitán Libor Milota. Po gólu přidali Lukáš Tomášek a David Tomíšek.

 

V zápase se událo také několik nevšedních situací. Do listiny střelců se mohl zapsat brankář Chlumčan Petr Lösch. Penaltu mu ale brankář domácích chytil. 

Chvíli po začátku utkání začal jeden z diváků stříkat vodu z hadice na hrací plochu. Video těchto a i dalších situací ze zápasu nám poskytl jeden z přihlížejících diváků:

Jak situaci s hadicí popsal ve zprávě hlavní rozhodčí Milan Kulhánek, se můžete podívat v galerii.

 

Přeštickému béčku už dva zápasy zkontumovány byly. Domácí zápas s Kaznějovem i venkovní zápas proti Rokycanům B skončil vždy přidělením bodů soupeři. Třetí kontumaci už si Přeštice nemohly dovolit, protože jinak by následovalo vyloučení ze soutěže a tučná pokuta. A jelikož hráčům původního B týmu Přeštic bylo znemožněno nastoupit, musely Přeštice narychlo sehnat nové hráče.

Brankář Hedánek přestoupil z Líšťan 26. srpna, Josef Trejbal z Pavlíkova o dva dny dříve. Tři hráči si registraci obnovili, zbytek soupisky nikdy registrován nebyl a fotbal závodně nikdy nehrál.

 

K odehranému zápasu se vyjádřili zástupci TJ Přeštice. Například na to, za jakých okolností nastoupili nově registrovaní hráči, se podívejte v galerii.

Kvůli situaci v Přešticích se hráči Chlumčan nechtěli k zápasu vyjadřovat. 



Sestavy


FK ROBSTAV B
J. Hedánek [-] - D. Kleiner [-] , J. Trejbal [-] , O. Hes [-] , E. Gerlický [-] , P. Skoumal [-] , L. Galuška [-] , S. Vicari [-] , P. Matoušek [-] , P. Batěk [-] , V. Soukup [-]

TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - M. Němeček [-] (59. R. Dědič [-] ) , L. Nohava [-] (52. R. Šubrt [-] ) , J. Hrubý [-] , P. Dostálík [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Potočník [-] (46. D. Tomíšek [-] ) , J. Havlík [-] , D. Štolle [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kulhánek Milan - PENA Miroslav, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2022 18:47
To je komedie z Přeštic,néééé!!!!!!!!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Uvidíme podle sestavy Přeštic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Doufejme, že už se bude hrát :)

Tip: výhra hostů