3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Malesice se po většinu zápasu bránili, přesto berou 3 body


Branky


17

Jeden ze tří duelů nováčků mohli možnost vidět diváci v Malesicích, kam přijel B tým Přeštic. Domácí soupeře zaskočili a po bojovném výkonu berou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu se hrál vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách. Z prvního gólu se však radovali domácí. Malesice poslal do vedení sólovou akcí Jiří Svoboda, který prošel přes 2 hráče a střelou k pravé tyči kolem gólmana upravil skóre na 1:0. Po prvních dvaceti minutách, kdy se hrálo nahoru dolů, přebrali iniciativu hráči Přeštic a hrálo se výhradně na polovině domácích. Branku ale nedali, a tak šli do kabin v lepší náladě domácí.

Druhý gól padl po brejkové situaci, kdy si dlouhý balón našel jeden z malesických útočníků, který se zbavil obránce a vystřelil na bránu. Jeho pokus vyrazil brankář Jan Švihořík pouze k Matěji Krásnému, který měl jednoduchý úkol – trefit odkrytou bránu. To se mu povedlo a Malesice vedly o 2 góly. Tlak Přeštic z prvního poločasu ještě zintenzivněl, ale hosté si vždy jen vylámali zuby na obraně v čele s brankářem Faltusem. Domácím nezbývalo nic jiného než hrozit brejkových situací. Tak dali druhý i třetí gól. Situaci tří utočníků proti jednomu obránci vyřešili hráči Malesic bravurně. Po přihrávce z levé strany se střelou k levé tyči zpoza vápna prosadil Jan Havelka. Přeštice dostaly v Malesicích lekci z produktivity a všechny body berou domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Přeštice přijely s áčkem. Ten zápas se odvíjel od toho, jak by člověk očekával. Oni měli hodně balón na kopačkách, ale my jsme dali už asi v 10. minutě gól. Celkově v tom zápase se nám dařilo jít po zisku rychle nahoru a do zakončení. Ke konci první půle nás zamáčkli a měli tam dvě šance, kde nás podržel gólman. Při nástupu do druhé půli na nás podle očekávání vlítli a zase nás přimáčkli. Nicméně nám se ten prvotní tlak podařilo ustát a potom jsme z brejku přidali na gól na 2:0. A to byl podle mě takový zlomový bod, kdy oni už na to víceméně rezignovali. Ještě jsme pak pár minut před koncem dali na 3:0 a tím se ten zápas uzavřel. Asi po 19 letech se v Malesicích postoupilo do 1.A třídy, takže přišlo asi 130 diváků a atmosféra tam byla skvělá. Celkově pro nás ten zápas vyzněl velmi dobře a jsme rádi, že jsme to takhle zvládli i s těžkým soupeřem.

FK ROBSTAV B
Jiří Krasl, trenér: My jsme nastoupili s klukama z áčka, kteří měli zápisný, které pojali asi velmi dobře, takže byli hodně unavení... Malesice byly třikrát za půlkou a daly tři góly. Poctivě bránili, nadstandardně jim zachytal gólman, který pochytal snad všechno co šlo i nešlo. Vlastně jsme začínali v 10 lidech, pak ještě přišel jedenáctý hráč, na pravém beku nám hrál gólman, který vyšel z dorostu. Měli jsme takovou kombinovanou sestavu a byl to pro nás i nešťastný termín, když měli den před tím kluci zápisný.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] (59. M. Krásný [-] ) , K. Schleis [-] (89. T. Čečil [-] ) , T. Gita [-] , M. Legát [-] , M. Betinec [-] (75. J. Čech [-] ) , D. Hrabchak [-] , J. Havelka [-] , T. Václavík [-] , T. Kepka [-] , O. Žitek [-]

FK ROBSTAV B
J. Švihořík [-] - M. Vohrna [-] , V. Heger [-] , T. Přibáň [-] , M. Suchý [-] , B. Havel [-] , D. Skopový [-] , R. Popovič [-] , L. Mudra [-]

ŽK: 43. O. Žitek , 74. T. Václavík - 80. L. Mudra .
Hráči zápasu: D. Faltus , T. Gita .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ADÁMEK Filip, PAPIERNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 8. 2022 17:17
Tohle je komentář století. K celé té ostudě to ještě dovrší komentářem plným výmluv. V prvních 20ti minutách mohli dostat 3 góly. Chápu, že to na rychlo poskládali, ale my to urvali srdíčkem a oni šli je z povinnosti vůči majiteli. Tam vidím zásadní problém a bylo by mnohem větší hrdinství to uznat a pochválit nasazení soupeře, než tam napsat takovou "sr*čku"....

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Čechura
Tip experta: výhra hostů

Dva nováčci soutěže, i když Malesice přes léto posílily, tak si myslím, že to stačit na Přeštice nebude. Přeštice budou těžit ze širokého kádru a budou doplňovat hráči z A týmu.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů