NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ TÝMY SEZÓNY: Kdo dal nejvíce branek?

0

Tentokrát se při ohlédnutí za sezónou 2021/22 zaměříme na to, které týmy nastřílely nejvíce branek!

Do přehledu, který najdete v galerii, jsme zahrnuli všechny týmy, které v sezóně překročily hranici sta vstřelených branek.

 

Absolutně nejvíce branek nastřílely Staré Splavy v českolipské III. třídě, a to 219 gólů ve 28 utkáních. Staré Splavy jsou týmem, který v sezóně neztratil jediný bod!

 

Vydařenou sezónu prožil FK Baník Sokolov B, který nasázel 212 branek ve 26 zápasech (v průměru tedy více než 8 gólů za zápas). Není překvapením, že Sokolov B slavil suverénní postup z I.B, čtyřiadvacetkrát vyhrál, dvakrát remízoval.

 

Třetím nejproduktivnějším týmem byl Sokol Červené Janovice (III. třída Kutná Hora), který měl ve svém středu kromě Řepky či Jiránka i nejlepšího střelce celé České republiky Štěpána Kacafírka. Janovice daly 180 gólů.

 

Čtvrtý největší počet nastřílených branek měly na kontě FK Maraton Pelhřimov (OP Pelhřimov) a FK Agria Choceň (III. třída Ústí nad Orlicí) - 162 gólů.

 

V případě využití koeficientu pro jednotlivé soutěže, který používáme v žebříčku nejlepších střelců, pak se 76 góly zvítězila prvoligová Slavia Praha.

 

ČTĚTE TAKÉ:

ŽEBŘÍČEK TOP 300 KANONÝRŮ SEZÓNY 2021/22: Kdo se stal nejlepším střelcem republiky?

ZLÝ MUŽ SEZÓNY 2021/22: Žebříček nejtrestanějších hráčů českého fotbalu


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou