ZLÝ MUŽ SEZÓNY 2021/22: Žebříček nejtrestanějších hráčů českého fotbalu

0

 

Koho rozhodčí v uplynulé sezóně nejvíce napomínali? Prošli jsme soutěže, které na fotbalunas.cz sledujeme, tedy od nejvyšší soutěže České republiky až po IV. třídy a výsledkem je unikátní žebříček zlých mužů českého fotbalu!

NEJTRESTANĚJŠÍ HRÁČI ROKU

JAK JSME SESTAVILI ŽEBŘÍČEK: Za obdrženou žlutou kartu byl hráči přiřazen jeden trestný bod, za červenou kartu pak body dva.

 

Nejhůře z tohoto hodnocení vyšli dva hráči se shodnou bilancí devatenácti žlutých a dvou červených karetTomáš Lhotka, hrající divizi A za tým Český Lev - Union Beroun a Dominik Folta, který tento počet karet nastřádal v jihočeské I.B třídě v dresu Bavorova.

 

Pouze jediný hráč byl v průběhu sezóny čtyřikrát vyloučen - byl jím Radek Tlacháč z Nýdku (I.B Moravskoslezský kraj)! Hned 52 hráčů vidělo v sezóně červenou kartu třikrát.

 

 

Pořadí hříšníků najdete v galerii.

 

ČTĚTE TAKÉ:

Žebříček TOP 300 nejlepších střelců sezóny


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou