NEJ VÍKENDU: Tým skóroval v 86., 87., 88. a 89. minutě, přesto prohrál!

0

Poslední NEJ VÍKENDU sezóny 2021/2022. Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU 

SK Dušníky B - Ctiněves 15:0

Postupující Dušníky nadělily ve IV. třídě okresu Litoměřice nadílku do sítě Ctiněvsi.

 

TJ Sokol Horní Dvořiště - FK Slavoj Český Krumlov B 0:14

Nejvyšší venkovní výhru si připsalo krumlovské béčko. Při chuti byl hlavně Jindřich Kordík, který skóroval devětkrát.

 

STŘELCI VÍKENDU - 9 branek

A právě JINDŘICH KORDÍK je střeleckým králem České republiky za uplynulý víkend. Nikdo jiný devět branek v jednom zápase nedal.  Přesto možná po utkání trochu smutnil, že nepřidal ještě jednu branku - právě ta mu totiž scházela v tabulce kanonýrů soutěže na první místo.

 

DIVOČINA VÍKENDU – PŘEDČASNĚ UKONČENÝ ZÁPAS

Utkání mezi Pravonínem B a Čechticemi v benešovské IV. třídě se nedohrálo. Hosté sice vedli 2:0, ale pak došlo k těžko pochopitelnému zkratu jejich hráče, který dle sudího začal napadat soupeře a tak v 70. minutě kvůli jeho výtržnostem ukončil utkání. Zápas navíc provázel nepovedený pokus o konfrontaci hostujícího hráče, který dle všeho nastoupil na cizí registraci. "Vedoucí hostí odmítl vyjít z kabiny a odmítl předvést hráče hostí, tento hráč nám je dobře známý, hraje za Nesperskou Lhotu," byl si v zápise jistý sudí podvodem hostujícího celku.

  

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 635 DIVÁKŮ 

Nejvyšší návštěvu zaznamenali rozhodčí do oficiálního zápisu v utkání krajského přeboru Olomouckého kraje mezi Šternberkem a Želatovicemi. Zápas skončil 7:2, domácí, kteří si už dříve zajistili postup do divize, se tak stylově rozloučili se soutěží.

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

TJ Sokol Kozolupy B - TJ Sokol Pernarec 7:8

Aby zápas skončil 8:7, to se v celé České republice v sezóně mockrát nestalo. Tentokrát ale ano - škoda jen, že domácí svou stíhací jízdu nedotáhli do konce.

 

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B  - Kr. Studánka B 6:5 (1:5)

Kdo ji ale do konce dotáhl, to byl Bílý Kostel B. A že to byl nějaký obrat! Domácí prohrávali po půli 1:5, ale nakonec nenechali hostům ani bod, když rozhodla penalta z 88. minuty!

 

Sokol Dlouhá Loučka - Sokol Bouzov 6:7 (1:4)

Neuvěřitelný finiš domácí Dlouhé Loučky. Bouzov ještě v 86. minutě vedl 7:2, ale nakonec se hodně klepal, aby uhrál tři body! Loučka se totiž prosadila v 86., 87., 88. a 89. minutě!

 

TJ Roztoky - TJ Sparta Lužná 4:3

Do 83. minuty stav 0:3, konečný výsledek 4:3! Ze zápasu máme reportáž i ohlasy. "Tolik emocí jsem v životě nezažil," nezastíral domácí hráč. "Prostřídali jsme a mysleli si, že se nemůže nic stát a přestali jsme hrát. Alespoň na dokopné jsme si pak zlepšili náladu," vzal hostující zástupce trpkou porážku sportovně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou