NEJ VÍKENDU: Třiadvacetigólový výprask a pět červených karet v utkání

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU 

FK Maraton Pelhřimov C - TJ Tatran Červená Řečice B 23:0

Po delší době se zrodil více než dvacetigólový debakl. A to ještě řečické béčko může být rádo, že se domácí po prvním poločase "uklidnili" - po něm totiž vedli už 17:0...

 

Bařice - TJ Pilana Zborovice 0:16

Největší domácí výprask tentokrát vyfasovaly Bařice na Kroměřížsku. 

 

STŘELCI VÍKENDU - 8 branek

Dominik DOLÁK nasázel osm gólů při výhře Milovic v Podivíně. Martin ŠTURC se rovněž osmi góly podílel na demolici Jinců B 19:1. No a Jan PAVOUK se osmkrát prosadil při již zmíněnem debaklu víkendu.

 

DIVOČINA VÍKENDU – 5 ČERVENÝCH KARET V ZÁPASE

Utkání TJ Sokol Přibyslavice - SK Pernštejn Nedvědice rozhodně nenudilo. Nabídlo devět branek, hattrick, dvě penalty, napínavou koncovku... No a také pět červených karet. První hráč šel z placu v 55. minutě, tři po potyčce v 90. minutě a hostující funkcionář vyfasoval červenou po zápase za nadávky vůči sudímu.

 

V zápase TJ Slavoj Jarošov - TJ Sokol Huštěnovice rozdal sudí 4 červené karty.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 805 DIVÁKŮ 

Podle zápisu z utkání navštívalo 805 diváků utkání v Divizi E mezi Kozlovicemi a Viktorií Přerov.  Hosté se s Kozlovicemi nepárali a vyhráli 6:0.

 

OBRAT VÍKENDU

Údery v posledních minutách

Nespeky B vedly po půli 3:2, ve druhém poločase vedení navýšily na 5:3, jenomže poslední minuty patřily hostům. Křivsoudov skóroval v 84., 89. a 90. minutě a odvezl si všechny body!

 

Kdo se směje naposled...

Dřísy měly perfektní vstup do utkání. Vedly 3:0 a 4:1, jenomže pak se Sokol Tuhaň probudil a nakonec nasázel hostům devět branek.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou