NEJ VÍKENDU: Rozhodčí během pěti minut první půle vyloučil tři hráče jednoho týmu

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

17:0 - TJ Sokol Třemešná - TJ Start Janov

Janov se ještě v poločase jakžtakž držel, prohrával "jen" o pět branek. Jenomže ve druhém poločase mu Třemošná nasypala dalších dvanáct kousků...

 

0:15 - Sokol Hrabůvka - TJ Unie Hlubina B 

 

STŘELCI VÍKENDU - 7 branek

Michal Hradecký z Hodkovic, Karel Koubek z Býchor a Edis Šahini hrající za Tuchoměřice mají jedno společné. Všichni totiž o víkendu vstřelili sedm branek! Hradecký a Koubek dali sedm branek při výhrách svých týmů 11:2, Šahini se zase největším dílem zasadil o porážku 0:10 týmu Dobříče.

 

DIVOČINA VÍKENDU – 4 ČK

Čtyři červené tasili sudí ve čtyřech utkáních hraných o víkendu v České republice. A to zaprvé v zápase mezi Habartovem a Bukovany v karlovarské I.B třídě.

Velmi nervózní průběh mělo na Liberecku průběh utkání Žandov - Cvikov, hostující celek totiž přišel o naději na solidní výsledek v pěti minutách první půle. Mezi 33. a 38. minutou přišel o tři vyloučené fotbalisty! První šel ven za vulgarity vůči sudímu, přičemž přispěchal jeho spoluhráč, rozhodčímu červenou kartu vytrhl z ruky. I on tak byl za pomoci zbytku červené karty, který sudímu zůstal v ruce, poslán pod sprchy. O pět minut už hráli hosté v osmi, kdy se další hráč sprostě pustil do pomezního. 

A čtyři vyloučené mělo i utkání Tatran Kohoutovice - Družstevník Nikolčice.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 713 diváků

Bory před kamerami ČT sport porazily Bobrovou, když ve druhém poločase nastřílely pět branek. Zápas okresního přeboru Žďár nad Sázavou se odehrál v rámci oblíbeného projektu a přilákal přes sedm set fanoušků.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU - NEDOTAŽENÉ STÍHACÍ JÍZDY

Železná Ruda vedla nad Svatoborem Hrádek B už 7:2. Nakonec ale měli domácí hodně stažené půlky aby hosté nesrovnali, když stáhli výsledek na konečných 6:7

A stejnou zápletku měl i zápas mezi TJ Heřmanov s TJ Sokol České Kopisty. Zde zase málem prohospodařili tři body hosté, Heřmanov měl po gólu na 6:7 ještě deset minut, ale vytouženého vyrovnání se nedočkal.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou