Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 11:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory před kamerami ČT 4 sport porazily Bobrovou


Branky


22

Bory před kamerami ČT 4 sport porazily Bobrovou, když ve druhém poločase nastřílely pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili rychlou branku

24.4.2022 se jistě zapíše do historie borského fotbalu ke kterému přispěla i česká televize sport svým přímým přenosem s projektem náš fotbal živě. Utkání Bory - Bobrová bude zajisté atraktivním zápasem, tomu odpovídá i začátek utkání. Po úvodním hvizdu udrželi rozehrávku domácí, vzájemné přesné přihrávky nakonec skončily u Hynka Ráčka hrajícího na pravé boční lajně, který svou trefou našel Miroslava Ochranu na středu před velkým vápnem a ten neomylně poslal míč doprostřed brány. Bory tak ve druhé minutě otevřeli skóre ve svůj prospěch. Domácím se nadále moc nedařilo při zakončování akcí, hosté dokázali udržet vyrovnanou hru.K navýšení domácích mohlo dojít v 35. minutě a však střela F.Zikmunda byla písknuta jako ofsajd. První poločas tak končí pouze jednobrankovým náskokem domácích.

Druhý poločas nabídl pět branek a hattrick Ochrany

S o to větší motivací nastupují všichni hráči do druhé půle. V 51. minutě po rohovém kopu J.Starého míč dopadá na hlavu Jirky Novotného, který zvyšuje pro domácí na 2:0. Následující tlak hostí borský brankář ustál a jejich nesčetné šance zlikvidoval. V 61. minutě se domácím podařilo probojovat před bránu Bobrové, v nepřehledné hře se nakonec podařilo zorientovat V.Chalupovi a míč poslat za záda gólmana. Hra nabírá na intenzitě. I přes velké úsilí hostí se borští hráči opět prosazují v 69. minutě a který jsou nahrávající Stanislav Krejčí a zakončující Miroslav Ochrana. Ani ne šest minut poté se situace opakuje při souboji na hranici malého vápna vybojoval míč znovu Stanislav Krejčí ale tentokráte zhodnocuje Milan Špaček. Bory tak vedou již 5:0. S ubýhajícími minutami nabírá hra rychlejší spád. Zlatou tečkou pro diváky atraktivního zápasu byl dozajista závěrečný gól v 90. minutě, kterého se zhostil nejlepší střelec přeboru Miroslav Ochrana a ten přivedl Bory k zaslouženému šestibrankovému vítězství. Hosté předvedli houževnatý, dravý a kvalitní fotbal bohužel bez zisku jediné branky. Na závěr je nutné vyzvednout borského brankáře Martina Pokorného a jeho často i nelehké stoprocentní zákroky.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Vladimír Hlaváč: Dnes musíme pochválit celý mančaft, který předvedl skvělý kolektivní výkon.




Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Novotný [-] , J. Starý [-] (60. S. Krejčí [-] ) , V. Chalupa [-] (56. M. Špaček [-] ) , T. Požár [-] , M. Vávra [-] (60. J. Kujal [-] ) , M. Ochrana [-] , A. Novotný [-] , F. Zikmund [-] (66. L. Němec [-] ) , H. Ráček [-] (71. J. Dvořák [-] ) , P. Prokop [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] (46. J. Zalaba [-] ) - L. Muller [-] (61. K. Flídr [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Stupka [-] (61. O. Hlushchenko [-] ) , L. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] (76. J. Ptáček [-] ) , P. Dvořák [-] (46. J. Dostál [-] ) , D. Roháček [-] , V. Křepela [-]

ŽK: 19. D. Roháček , 34. R. Kratochvíl .
Počet diváků: 713. Rozhodčí: BUDÍN Jan - STRATENÝ Michal, KLIMEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Hájek
Tip experta: výhra hostů

V Borech a ještě s televizními kamerami v zádech to bude opravdu těžký zápas, věřím ale tomu, že se nám podaří prolomit né příliš lichotivou sérii s tímto soupeřem a tento zápas vyhrajeme, takže volím opět dvojku! Mám takové tušení, že se za nás prosadí opravdu velmi sváteční střelec Jarda Stupka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích