Pohár hejtmana: Kdo postoupil mezi nejlepší čtyři týmy?

0

Ve středu se odehrálo čtvrtfinále Poháru hejtmana a nabídlo zajímavé duely, tak se na ně pojďme podívat. 

 

 

Z osmi týmu byly kromě jednoho všechny z krajského přeboru. Jediným týmem z 1.A třídy byla SK Česká Skalice, která je zatím na třetím místě v soutěžní tabulce. 

 

FC Slavia Hradec Králové-Spartak Police nad Metují

Tyto dva týmy se utkaly minulý víkend, ale jen s tím rozdílem, že Police byla domácím týmem. Ve víkendovém utkání padlo hned sedm branek a ta rozhodující padla až v nastaveném čase. Police zvítězila 4:3. Slavia tak chtěla v poháru svému soupeři porážku oplatit. Odveta se jim povedla na výbornou a postoupili do semifinále. 

(Výsledek ve fotogalerii) 

 

FK Kostelec nad Orlicí-FK Vysoká

Souboj dvou celků ze spodních pater krajského přeboru, ve kterém se předpokládal vyrovnaný duel. V utkání padlo pět branek a šťastnější byli nakonec domácí, kteří otočili utkání v posledních deseti minutách utkání. 

(Výsledek ve fotogalerii) 

 

SK Červený Kostelec-FC Vrchlabí

Utkání, které mělo hned dvojí váhu. Oba týmy se domluvily a dostaly výjimku, aby se utkání počítalo i jako náhradní za odložený duel v krajském přeboru. Vítězný tým tedy postoupil do semifinále a ještě si připsal tři body v tabulce. Takže se hrálo opravdu o hodně. Duel zvládli lépe domácí, a tak se dostali mezi nejlepší čtyři pohárové týmy a jako bonus mají tři body. 

(Výsledek ve fotogalerii) 

 

SK Česká Skalice-SK Libčany

V duel byly favorité hostě, a to z důvodu, že hrají vyšší soutěž. Utkání však jednoznačné nebylo a rozhodnout ho musely až pokutové kopy. Penaltová loterie nakonec dopadla lépe pro hosty, kteří tak postoupili do semifinále. 

(Výsledek ve fotogalerii) 

 

Všechny výsledky i střelce branek najdete ve fotogalerii. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou