Preview: Třebeš-Nový Bydžov | Seberou domácí body i lídrovi tabulky?

0

20. kolo krajského přeboru nabídne atraktivní zápas týmů na čele tabulky. Pátá Třebeš bude hostit první Nový Bydžov.

 

 

V roli favorita půjdou do utkání hosté, kteří v sezóně ještě neprohráli. Domácí jsou však namlsaní po výhře v derby na hřišti druhé Slavie a věří si i na lídra soutěže. První vzájemný duel vyzněl lépe pro Nový Bydžov, který na domácím hřišti zvítězil poměrem 3:1.

 

Sokol Třebeš

Domácím bude chybět obránce Daniel Tesař, který v minulém kole obdržel červenou kartu. Směrem dopředu se budou spoléhat na svého nejlepšího střelce, kterým je Michal Ryšavý s deseti brankami. Hru ve středu hřiště by měl řídit kapitán Michal Krykorka, který na jaře stihl vsítit už dvě branky. Domácí trenér Petr Kincl bude mít asi dilema na postu brankáře. V minulém kole chyběla stálice Mikuláš Heřman, ale jeho záskok Tomáš Zaal si počínal skvěle a eliminoval palebnou sílu hradecké Slavie a stal se i hráčem kola. V našem rozhovoru uvedl, že se nebojí žádného týmu a body bude chtít udělat Třebeš i s tím nejlepším v soutěži. Celý rozhovor najdete zde:

https://fotbalunas.cz/rozhovor/8770/tomas-zaal-verime-si-na-kazdeho-soupere/

 

Tak se nechme překvapit, kdo se nakonec objeví mezi třemi tyčemi.

 

RMSK Cidlina Nový Bydžov

Zatím neporažený celek a suverénní lídr celé soutěže. Hosté mají nejlepší útok ze všech týmů. Jejich nejlepší střelec je Nikolas Bekera s patnácti trefami a zároveň je i nejlepším střelcem krajského přeboru. Druhý kanonýr v dresu Bydžova je Štěpán Blažek s třinácti zásahy. Ten ale minulé kolo chyběl kvůli zranění, tak uvidíme, zda se dá na zápas do kupy. Záložní řady diriguje Patrik Mokošín, který se prosadil zatím devětkrát. Ale zajímavých hráčů v dresu hostů bychom našli více.

 

 

Zápas vypukne v neděli 3.4. a výkop startuje v 16:30. Tak doražte do Třebše na atraktivní duel. Čeká nás určitě zajímavá podívaná.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou