Rezerva Hradce si zahraje s ukrajinským  Žytomyrem

0

Sportovní areál na Bavlně, kde hrají především mládežnické kategorie Hradce Králové, přivíta mezinárodní duel. "B" tým zde bude hostit ukrajinský celek z druhé ligy. 

Zajímavé přípravné utkání si naplánoval "B" tým  FC Hradce Králové. Ten si mezi zápasy 18. a 19. kola ČFL vložil přátelské utkání s FC Polissja Žytomyr. 

 

Ukrajinský celek za normálních okolností hraje tamější druhou ligu, která se samozřejmě nehraje. Hráči se v době vypuknutí konfliktu nacházeli na soustředění v Turecku, a tak tam i "uvízli". Nyní našli azyl v Hradci Králové. 

 

Už zde sehráli jedno přátelské utkání, ve kterém porazili divizní Náchod 4:1 (1:0). Zápas s rezervou Hradce se uskuteční ve středu 30.3. od 17:00 na Bavlně. Tak se doražte podívat na zajímavý mezinárodní duel. 

 

Zajímavostí je, že dres Žytomyru možná oblékne i slavný boxer a olympijský vítěz z Londýna 2012 Oleksander Usyk, který je pozván ze strany Žytomyru. 

 

Fotogalerie je ze zápasu Náchod 4:1 (1:0) Žytomyr od Lubomíra Douděry

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou