VIDEO: České reprezentantky skončily na turnaji v USA třetí

0

V noci ze středy na dnešek čekal družinu Karla Rady poslední zápas SheBelieves Cupu, který pořádají Spojené státy americké. Soupeřem Češek byl Nový Zéland, který doposud v turnaji plnil roli otloukánka. 

V základní sestavě Nového Zélandu tentokrát chyběla stoperka Mooreová, jejíž hattrick do vlastní sítě obletěl svět. V našem týmu zůstala jen na lavičce Andrea Stašková či Kateřina Svitková. 

Samotný zápas byl ve znamení držení míče českého týmu, avšak i přes velikou převahu se vstřelit branku nepovedlo. Duel tak skončil 0:0. 

 

Sestřih zápasu Nový Zéland - Česko

 

Ve druhém utkání čelily zatím stoprocentní Islanďanky domácímu hvězdnému výběru. Ten potvrdil roli favorita turnaje a severského soupeře vyprovodil "bůrem", což znamenalo jeho prvenství v turnaji. Druhý se umístil Island, třetí díky dvěma remízám Česko a poslední Nový Zéland s jediným bodem. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou