VIDEO: Budoucí soupeř ženské repre si dal hattrick vlastňáků. Naše ženy padly s Islandem

0

Po nečekané remíze s domácími hráčky USA se ženský výběr Karla Rady utkal v rámci SheBelieves Cupu v noci na dnešek s favorizovaným Islandem . Již včera si střihly svou partii výběry Nového Zélandu, posledního zbývajícího soupeře Česka, a Spojených států amerických. USA zde potvrdily roli obřích favoritek, velikou zásluhu na tom však měla stoperka Nového Zélandu, které se povedl málo vídaný kousek. 

Úvod duelu vyšel lépe Islanďankám, které se brzy dostaly do vedení 2:0. Český výběr nicméně nic nezabalil a odehrál velice dobrý zápas. Odměnou mu však byla jen branka na konečných 1:2, kterou vstřelila Khýrová pět minut před koncem duelu. Island tak po dvou zápasech zůstává stoprocentní a s Amerikou si to rozdá o prvenství v turnaji. 

 

Sestřih zápasu Česko - Island

 

Pořádný pech měla novozélandská Meikayla Moore, které se povedl opravdu nezáviděnihodný počin. Za 36 minut prvního poločasu si urostlá stoperka stihla proti USA vsítit hned tři vlastní góly, navíc byla o pár minut později stažena ze hřiště. Američanky si vítězství poté s přehledem pohlídaly, přidaly další dvě branky a bylo vymalováno. 

 

Sestřih zápasu USA - Nový Zéland


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou