NEJ PODZIMU: Největšími debakly byly výsledky 31:0 a 32:1. Jaké jsou další perličky sezóny?

0

Fotbalový podzim nabídl mnoho zajímavého. Na fotbalunas.cz vše pozorně sledujeme a přinášíme vám ze soutěží napříč Českou republikou souhrn největších debaklů, neuvěřitelných změn ve skóre nebo třeba divokých střetnutí, ve kterých rozhodčí tasili nejvícekrát červenou kartu.

DEBAKLY PODZIMU

31:0  - V pelhřimovské nejnižší soutěži céčko Maratonu Pelhřimov nemilosrdně pálilo proti Rohozné. Po půli 13:0, po druhém poločase 31:0. Hostujícímu mužstvu slouží ke cti, že utkání dohrálo.

32:1  - Stejným brankovým rozdílem zostudila Černá Voda rezervu Bernartic v OP Jeseník. Čestnou branku hostů vstřelil za stavu 31:0 hostující Mohapl, domácí ještě stihli přidat 32. trefu.

26:0 -  Počátky jsou otloukánkem okresního přeboru Pelhřimov. Nejostudnější debakl jim uštědřila rezerva Maratonu Pelhřimov.

 

Další největší debakly podzimu najdete v galerii! 

 

OBRATY PODZIMU

- V duelu FC Morkovice B - Sokol Žalkovice vedli hosté ještě 25 minut před koncem 5:1. Jenomže pak přišel naprostý kolaps Žalkovic a morkovické béčko končilo utkání v euforii. V 84. minutě totiž domácí Šustr otočil na konečných 6:5!

 

Z vedení 5:1 prohra 5:6 - Tým TJ Sokol Prosečné se po závěrečném hvizdu zápasu asi pořádně divil, co že se to vlastně stalo. Zdálo se, že proti Rudníku B získá pohodlné tři body, domácí vedli už 5:1. Jenomže pak se hosté probrali a v 79. minutě otočili na konečných 6:5!

 

Tři branky v nastavení a rázem to z 2:0 bylo 2:3 - Řeporyje prohrávaly s Modřany 2:0. Vyloučen byl Martin Fenin, i kvůli tomu rozhodčí nastavoval rovnou pět minut. Domácí vedli ještě v 90. minutě 2:0, jenomže pak to přišlo. 90. minuta - bum - 2:1. 93. minuta - bum - 2:2. 95. minuta - bum - 2:3. Řeporyje si tak užily parádní obrat.

 

- Rezerva Řetězárny vedla v poločase už 5:1. Jenomže ani to jí ke třem bodům nestačilo. Vidnava v průběhu druhé půle obrátila skóre na 6:5 a hosté byli nakonec rádi, že vyrovnávacím gólem dovedli utkání do penalt. 

 

- Z 5:1 na 5:5 - Rezerva FC Slavia Karlovy Vary už si asi myslela, že má proti Baníku Královské Poříčí po půli hotovo. Jenomže chyba lávky, hosté v druhé půli čtyřmi zásahy srovnali stav.

 

Z 0:5 NA 5:5 - Ve 21. minutě vedlo slavkovské béčko na půdě Křižanovic 5:0 a zdálo se, že z toho bude pořádný debakl. Jenomže pak zapla domácí rezerva a nakonec urvala bod!

 

- Utkání FK TJ Radešínská Svratka B -  Oslavice přineslo parádní přestřelku a obrat. Domácí po půli vedli 3:0, dále 4:1 a stav 6:2 platil ještě 20 minut před koncem. Pět domácích branek dal Plhal. Jenomže pak se do toho pustila Oslavice, v rozmezí 71. a 88. minuty nasázela pět gólů a vyhrála 7:6.

   

POČET BRANEK JEDNOHO HRÁČE V JEDNOM ZÁPASE

11 BRANEK V ZÁPASE

Neuvěřitelný zápis ŠTĚPÁNA KACAFÍRKA! Červené Janovice s Martinem Jiránkem a Tomášem Řepkou si jdou za postupem ve III. třídě Kutné Hory. A střelecky září právě Kacafírek, který má zkušenosti z třetí ligy. Kolo předtím dal deset gólů a ustanovil tak rekord sezóny České republiky. Jenomže uplynul týden a vše bylo jinak - Kacafírek totiž při výhře 13:0 dal gólů rovnou jedenáct!

 

KARETNÍ MARIÁŠE

Událost, která se jen tak nevidí, se udála v utkání klatovské III. třídy. Domácí Kolinec změřil síly s Žichovicemi. A hosté v 5. minutě přišli po vyloučení o tři hráče a utkání tak dohrávali v osmi! Poločas ještě domácím stačili (1:1), Kolinec si nakonec došel pro výhru 4:2. A za co rozhodčí Stach už po pěti odehraných minutách vylučoval? Za kritiku své osoby - do zápisu uvedl, že mu tři hostující hráči nadávali (třetí hráč mu vulgárně vyčetl, jestli mu přijde normální, že vyloučí v páté minutě dva hráče, tak ho sudí poslal do šaten také).

 

6 ČERVENÝCH KARET – Chroustovice v OP Chrudim hostily SK Chrast. Rozhodčí rozdal rovnou šestnáct karet, a z toho jich hned šest bylo červených, včetně karty pro hostujícího trenéra!  

 

6 ČERVENÝCH KARET - Sparta Radonice se doma utkala se Sokolem Vilémov v okresním přeboru Chomutov. Utkání skončilo 1:2, ale zajímavější je, že zápas přinesl celkem šest vyloučení! Čtyři na domácí straně a dva hráči šli pod sprchy z hostujícího celku. Dvě vyloučení přišla po druhé žluté kartě, čtyři pak po vzájemných potyčkách hráčů z 15. a 70. minuty.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou