Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 15:30

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Pelhřimov B si v dohrávce poradil s Počátky a zvítězil neskutečným rozdílem


10

V dohrávce odloženého utkání 6. kola OP Pelhřimov přivítala na svém hřišti rezerva Pelhřimova tým z Počátek. Již před utkání bylo jasné, že Pelhřimov B vstupuje do tohoto klání jako jasný favorit a také to potvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký účet utkání otevřel v 7. minutě domácí Jeřábek

Domácí vstoupili do úvodního dějství aktivně a první slibná příležitost přišla po střele Adama, jehož pokus ovšem vychytal hostující brankář Škeřík. O minutu později se k exekuci přímého kopu postavil Niederle, ale i jeho pokus nebyl úspěšný. Rezerva Pelhřimova se mohla radovat z první branky v 7. minutě, když se po centru Honzla prosadil Tomáš Jeřábek. Na dvoubrankový rozdíl zvýšil po svém průniku Niederle, jehož tečovaná střela skončila v rozvlněné síti Počátek. O deset minut později zvýšil na 3:0 Martin Horký. Ve 22. minutě dorazil míč do prázdné brány Adam. Další branku Pelhřimova přidal po rohu Vopálenského ve 28. minutě Šimon. Hned vzápětí se znovu prosadil středopolař Horký a zvýšil na 6:0. Ve 32. minutě se po přihrávce Honzla prosadil rychlonohý Fikar. Další dvě branky Pelhřimova přidal Vopálenský, který v prvním případě vyprodukoval krásnou střelu z vápna a v druhém případě využil přesné nahrávky Niederleho. Ve 40. minutě se prosadil Jeřábek a střelecký účet prvního poločasu uzavřel Fikar. Do kabin se tak odcházelo za stavu 11:0 pro domácí.

Kanonádu uzavřel Adam Šimon

Od začátku utkání nebylo pochybností o vítězství Pelhřimova, ale v druhé dějství šlo především o to, jakým rozdílem utkání skončí. Celý druhý poločas byl opět v režii domácích a v 53. minutě se tak potřetí v utkání prosadil Vopálenský. Na 13:0 zvýšil Fikar a zaznamenal tak hattrick. V 60. minutě byl ve vápně faulován Honzl a následně nařízený pokutový kop proměnil brankář domácích Zavadil. V 61. minutě vybídl svou přihrávkou ke skórování Horkého a ten se rovněž nemýlil. Další branky v utkání přidal Jeřábek, Kotrč, dvě branky přidal ještě Vopálenský, jednu Dvořák, opět Jeřábek a Honzl. Horký si svůj střelecký počin v utkání navýšil na sedm branek. Tuto pelhřimovskou kanonádu nakonec v poslední minutě utkání uzavřel Šimov. Pelhřimov tak hladce zvítězil 26:0 a připsal si tak páté vítězství v řadě.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
L. Zavadil [-] - A. Šimon [-] , A. Kotrč [-] , J. Honzl [-] , A. Fikar [-] (54. M. Dvořák [-] ) - L. Vopálenský [-] , M. Niederle [-] , M. Horký [-] , T. Jeřábek [-] , D. Fanta [-] - J. Adam [-] (54. M. Kalina [-] )

TJ Spartak Počátky
V. Škeřík [-] - D. Švarc [-] , M. Valeš [-] (54. M. Kőrber [-] ) , A. Kocmánek [-] , T. Kyba [-] , Š. Kysela [-] (37. K. Smejkal [-] ) , O. Lisý [-] , L. Plášil [-] , O. Plášil [-] , J. Musil [-] , F. Hlásný [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - ADAM Martin (N), KARAS Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Duba
Tip experta: výhra domácích

Toto nebudu hodnotit ani jako zápas , jakožto spíše ,, znásilnění počáteckého rekta ". Maraton si na domácí půdě hojně zastřílí. Zde si tipnu i jednoho ze střelců , kterým bude Martin Horký, který vstřelí 4 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích