NEJ VÍKENDU: Ve 21. minutě vedli 5:0. Přesto nakonec nevyhráli

0

 

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Komu se povedl parádní obrat, kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

26:0 (FK Maraton Pelhřimov B - TJ Spartak Počátky)

0:12 (Tatran Klášterecká Jeseň - FK Rašovice)

 

DIVOČINA VÍKENDU - 4 ČERVENÉ KARTY V ZÁPASE

Utkání mezi FC Polevsko a TJ Zákupy v okresním přeboru bylo hodně nervózní. Rozhodčí rozdal 10 žlutých a rovnou čtyři červené karty!

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 995 diváků v I.B třídě 

Hostovice hostily Chabařovice a jejich výhře 6:1 přihlíželo podle zápisu z utkání 995 diváků! Jednalo se o zápas, který byl v rámci projektu České televize vysílán živě na ČT sport.

 

KANONÝR VÍKENDU - 7 BRANEK V ZÁPASE

Od Štěpána Kacafírka, který nasázel před týdnem 11 gólů, tentokrát převzal korunu pro krále střelců celé republiky Aleš Nosek, který se při výhře 11:1 trefil sedmkrát.

 

OBRATY VÍKENDU

Z 2:5 NA 6:5

Hodkovice nad Mohelkou B prohrávaly o tři branky, ale nakonec béčku Železného Brodu nenechaly ani bod.

 

Z 0:5 NA 5:5

Ve 21. minutě vedlo slavkovské béčko na půdě Křižanovic 5:0 a zdálo se, že z toho bude pořádný debakl. Jenomže pak zapla domácí rezerva a nakonec urvala bod!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou