MSD "D": Hráčem 23. kola se stal Miloš Prášil z Bystřice

0

Ve 23. kole zvolili fanoušci hráčem kola Miloše Prášila z Bystřice nad Pernstějnem. Miloš Prášil s Janem Holým tvoří úderné duo Bystřice, které se stará o většinu gólů svého týmu. Když oni dva nedávají góly, Bystřice nevyhrává. Za jednoho z nejlepších hráčů utkání ho označil trenér už v minulém zápase, ale až po této nominaci se hráč dostal do sestavy kola a z ní se stal dokonce nejlepším hráčem.

Miloš Prášil rozhodl utkání s Napajedly třemi góly. Přičinil se tak významně o první jarní výhru svého týmu, který doposud na jaře uhrál jen dvě remízy. Fanoušci mu dali v dosavadním hlasování zatím nejvíce hlasů, převedeno na procenta 44. Jako druhý skončil ždárský Bureš, který odehrál velmi dobré utkání a jistil výhru svého týmu v důležitém záchranářském souboji proti Blansku. Fanoušci mu dali 15 % hlasů. S 9% skončil na třetím místě exligový stoper Staré Říše Michal Kadlec, který nejenom, že režíroval definzívu svého týmu proti dobrým Rosicím, ale  dal dva góly a tím vlastně zajistil Staré Říši plný bodový zisk. V minulém kole jsem žehral na málo hlasů z Jižní Moravy, v tomto kole se až tak moravským týmům nevedlo, neměly v nominaci moc hráčů (dvougólový Helebrant a Vavruša s Postavou), tak uvidíme v tom příštím, jak se naše stránky rozšířily.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou