VIDEO: Sklouznou se Češi do čtvrtfinále?

0

Zítřejší veledůležitý zápas výběru Jaroslava Šilhavého proti "tulipánům" z Nizozemska rozhodne o tom, kdo se na letošním Mistrovství Evropy podívá mezi nejlepších osm celků. Původně měla česká reprezentace odcestovat do centra dění v dnešních ranních hodinách. Kvůli kuriózní nehodě se však odlet do maďarské Budapešti posunul až na večer. Co se přihodilo?

Těžko říci, zda piloti chtěli zavzpomínat na dětská léta, nebo se jednalo jen o prostý omyl, ale u dveří letadla se znenadání objevila nafouknutá gumová skluzavka. Hráče to zjevně pobavilo, třeba komentář Alexe Krále na Twitteru mluví za vše: "Zažil jsem zpoždění letu, přesunutí také,  dokonce i zrušení kvůli korona viru. Ale neodletět kvůli omylem nafouknuté skluzavce, to je poprvé".

 

Že by za zpožděním letu stála tato oblíbená dětská kratochvíle však vyvrátil mluvčí reprezentace Petr Šedivý. "Za zrušením letu nebyla omylem nafouknutá skluzavka, ale technické problémy se zavřením dveří letadla", uvedl na dotaz novinářů. 

 

Předzápasový trénink tak museli hráči absolvovat na Strahově, nikoli v Budapešti, což by ale na zítřejší zápas nemělo mít žádný vliv. Nepříjemností pro Jaroslava Šilhavého však je blíže nespecifikované zranění kapitána Vladimíra Daridy, který vynechal předzápasový trénink a není vůbec jisté, zda zítra bude schopen pomoci svým spoluhráčům na hrací ploše. 

 

Utkání začíná v 18:00 a borci z obou táborů se budou moci spolehnout na fantastickou diváckou kulisu, jelikož Puskás Aréna je vyprodaná. 

 

Tisková konference s Alešem Matějů

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou