Obrovské překvapení! Který celek na Euru podle analytiků zvítězí?

0

Společnost Sportradar, která se věnuje sběru a analýze sportovních dat, se pomocí algoritmů a zpracování údajů z předešlých dvaceti let fotbalu dostala tak daleko, že předpověděla průběh celého letošního Eura. V jejím prohlášení stálo, že se "máme připravit na největší šok". Předpovídaný vítěz Mistrovství Evropy bezesporu překvapivý je, stejně tak jeho finálový soupeř. O koho se tedy jedná?

Pokud se čeští fanoušci upínali k tomuto svátku fotbalu s nadějemi postupu výběru Jaroslava Šilhavého do vyřazovací fáze, prognóza Sportradaru jim dozajista vyrazí dech. Právě naše reprezentace si má totiž letos dokráčet až pro titul Mistrů Evropy! 

 

Ve skupině sice padneme s Anglií poměrem 1:2, poté ale během spanilé jízdy vyřadíme takové giganty, jakými jsou výběry Německa, Španělska a Portugalska. 

 

Finálový duel sehrajeme s dalším překvapením turnaje, kterým budou Dánové. Naprosto strhující duel pak podle Sportradaru ovládneme 3:2 a konečně tak dáme zapomenout na finálovou prohru z roku 1996 a smolné semifinále z roku 2004. 

 

Nutno dodat, že i přesto, že papírovými favority turnaje jsou úplně jiné týmy, tak českým fanouškům může tento odvážný tip vlít optimismus do žil a dodat víru ve velký fotbalový úspěch. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou