Rozhovor s Jiřím Hlavničkou z Hrotovic

0

Nyní vám budeme každý den přinášet rozhovory se zástupci vybraných týmů. Dnes to bude tým Hrotovic. Otázky jsme pokládali již před rozhodnutím o tom, že se podzimní část již neodehraje. 

Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním? 

Spokojeni jsme úplně maximálně. Po loňské sezoně, kdy se nám vůbec nedařilo a jen díky koronavirovým opatřením jsme nesestoupili, je to příjemný obrat. Morálka v týmu se podstatně zlepšila, začalo se víc trénovat a kluky to konečně zase baví.   Kdo patřil k oporám vašeho týmu?    Mohl bych vyjmenovat několik hráčů, ale myslím že to leží na všech včetně realizačního týmu, každý přispěl k dobrým výsledkům svým dílem (úsměv)    Které mužstvo je pro vás velkým překvapením?    Samozřejmě největším překvapením jsme asi my, Hrotovice (smích) Ale jinak bych řekl, že nás celkem překvapil Předín, který vstoupil do této soutěže a se dvěma prohrami se drží na druhé pozici.    Počítáte, že si ještě na podzim zahrajete nějaký soutěžní zápas?    Jako všichni ostatní, doufáme že podzimní část dohrajeme. Bohužel ale vzhledem k situaci a informacím které máme, to tak úplně nevypadá. Na druhou stranu, neradi bychom házeli flintu do žita, počkáme na oficiální vyjádření. 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou