Rozhovor s Michalem Kopuletým z Hartvíkovic

0

Nyní vám budeme každý den přinášet rozhovory se zástupci vybraných týmů. Dnes to bude tým z Hartvíkovic. Otázky jsme pokládali již před rozhodnutím, že se podzimní část již neodehraje. 

Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním? 

Dle našeho postavení v tabulce musím být jednoznačně nespokojený. Bohužel se dopouštíme jednoduchých chyb, které nás stojí body. Ze sedmi prohraných utkání jsme pětkrát prohráli o gól. Nikdo nás tedy výrazně nepřehrál a tak doufám, že když přes zimu pořádně potrénujeme a přikloní se k nám štěstí, tak můžeme posbírat ještě hodně bodů.
Kdo patřil k oporám vašeho týmu? 
Rok 2020 zatím asi nikomu z našeho týmu nevychází úplně podle představ, takže těžko jmenovat. Ale pokud musím vybrat jedno jméno, tak by to byl Domink Horký. Během jarní koronavirové pauzy zapracoval na fyzičce a v podzimních zápasech, to bylo opravdu znát. Byl to většinou on, kdo tvořil naši hru.

Které mužstvo je pro vás velkým překvapením? 
Podle prozatímního průběhu určitě celek Blatnice. V průběhu léta bych určitě nevsadil na to, že budou vévodit tabulce.

Počítáte, že si ještě na podzim zahrajete nějaký soutěžní zápas?  Abych pravdu řekl, tak si myslím, že letos se již na hřiště nepodíváme.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou