Rozhovor s Dušanem Korešem z Okříšek B

0

Nyní vám budeme každý den přinášet rozhovory se zástupci vybraných týmů. Dnes to bude tým z Okříšek B 

Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním? 

S ohledem na současný stav hráčského kádru a odehrání 8 zápasů jsem s dosavadním umístěním spokojen. Před sezónou bylo a je cílem pohybovat se v první polovině tabulky. Prioritou vůbec je udržet do budoucna mužstvo rezervy Okříšek v soutěži. V poslední době jsem byl nucen týden co týden shánět mužstvo a prosit bývalé nebo zraněné hráče o výpomoc. Velkou pomocí je možnost využití dorostenců, pro které je fotbal dospělých velkou školou. Zpočátku byla možnost doplňovat mužstvo mladými hráči z lavičky A mužstva, zejména z důvodu, aby i tito byli herně vytíženi. S přibývajícími zraněními a pracovními povinnostmi některých hráčů jsem se dostal do situace : " S kým budu tento týden hrát ? (úsměv) Z odehraných 8 zápasů se už v B mužstvu vystřídalo 32 hráčů, což na první pohled vypadá, že v Okříškách není nouze o hráče, ale opak je pravdou (úsměv) . O tom vypovídají výsledky i předvedená hra z posledních zápasů. 

Kdo patřil k největším oporám vašeho týmu? 

Výsledky jsou dílem práce celého mužstva, některým hráčům se v zápasech dařilo více, některým méně.  Střelecky mužstvo táhnou Molák s Romanem Dokulilem, kteří z dosavadních 28 branek nastříleli dohromady 17 branek.

Který tým je pro vás velkým překvapením? 

Neřekl bych velkým překvapením, ale zaujalo mě mužstvo Předína zejména svým přístupem, soudržností a pracovitostí. Myslím si, že pokud se tam něco nepokazí, do budoucna půjde o aspiranta na postup do okresního přeboru. Na druhou stranu jsme se letos ještě nekonfrontovali s 5-ti mužstvy. Dobré reference doprovázejí vedoucí Hrotovice.   Počítáteže si ještě na podzim zahrajete nějaký soutěžní zápas?  Osobně nepočítám s tím, že bychom letos ještě vyběhli k mistrovskému utkání, ale rád bych se mýlil. Všeobecně sportu současný stav v ČR i ve světě nepřeje, ale prioritou je zdraví lidí.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou