Rozhovor s Markem Mácou z Třebelovic

0

Nyní vám budeme každý den přinášet rozhovory se zástupci vybraných týmů. Dnes to bude tým z Třebelovic 

Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním? 

Vzhledem k pandemii jaká ve světě momentálně je jsme si letos žádné cíle nedávali. Já osobně a pár dalších kluků od začátku ročníku tvrdilo, že letošní sezóna se opět nedohraje a tomu jsme také přizpůsobil program trénování, kdy jsme se scházeli pouze jednou týdně. Ačkoliv jsme minulý nedokončený ročník vyhráli díky vzájemnému lepšímu zápasu s Vyčapami, tak letošní 5. místo je celkem slušné umístění a s tabulkový postavením můžeme být spokojeni, se hrou nikoliv. 

Kdo patřil k oporám vašeho týmu?

K oporám týmu již několik let patří dle mého názoru nejlepší brankář okresu Marek Nesiba. Ačkoliv máme mnoho inkasovaných branek, tak nebýt jeho v bráně, je toto číslo minimálně 2,5x větší. Letošní podzim ještě patřil Michalu Šmídovi, který předvádí stabilní kvalitní výkony ve středu hřiště a Honza Rakušan, kterého opět začal fotbal bavit a konečně jezdí "po prdeli". 

Které mužstvo je pro vás velkým překvapením?

Tabulkově to jednoznačně dokazuje tým z Blatnice, který ještě neokusil hořkost porážky, ale jak jsou na tom herně nedokážu tvrdit, jelikož jsme se nestřetli. Co se týká týmu které jsme potkali, tak je to jednoznačně mančaft ze Studence. Pokud v jejich řadách nastoupí exligový Radek Mezlík dá hře řád a potřebný klid spoluhráčům.  Počítáteže si ještě na podzim zahrajete nějaký soutěžní zápas? Zaslechl jsem a viděl v rozlosování, že  pokud se rozvolněvání povolý, je v plánu to dohrávat i v listopadu. Osobně si myslím, že se tak nestane, ale pokud ano, jsem jednoznačně proti to letos dohrávat. Už v posledním kole nebyly podmínky ideální. Všechny hřiště v tu dobu budou podmáčené a měkké a nemá cenu je kvůli tomu ničit. Pokud se bude hrát na jaře, jsem pro zařadit zápasy na státní svátky jak to mají mládežnické týmy. 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou