NEJ VÍKENDU: Gólman se trefil rovnou z výkopu!

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? Kde to byla největší divočina, kam přišlo nejvíc diváků nebo kdo dal nejvíce gólů v zápase? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu unikátní přehled toho NEJ z uplynulého víkendu!

GÓL VÍKENDU: BRANKÁŘ SE TREFIL ROVNOU Z VÝKOPU

Brankář Nedašova David Solař dal v KP na Zlínsku Štítné n/Vl branku přímo z výkopu (video ZDE - čas na časomíře zápasu 40:55). Solař svykopl z ruky, trochu mu pomohl vítr a gólman se jen marně natahoval po míči, který ho přeskočil. Report i s ohlasem šťastného střelce si můžete přečíst ZDE.

 

DIVOČINA VÍKENDU: ROZHODČÍHO ZLIL VODOU

Brankář Horního Žukova se dle zápisu rozhodčího po druhém poločase zápasu pustil slovně do rozhodčího: "Běžte si pískat raději žáčky, vy šašci, neumíte pískat, neumíte nic!" Rozhodčí ho varoval, že mu může dát kartu i po zápase, ale brankář se neuklidnil, a tak vyfasoval červenou kartu. Na to zareagoval tak, že rozhodčího pokropil z lahve na pití.

 

OBRATY VÍKENDU - Z 5:2 NA 5:6p

Velké Losiny v olomouckém krajském přeboru vedly po půli o tři góly. Jenomže Mohelnice se nevzdala, druhý poločas patřil jí a nakonec uspěla po penaltách.

 

Ve III. třídě na Svitavsku skončilo utkání SKP Slovan Moravská Třebová C - SK Rohozná 4:7. Hosté třikrát prohrávali, přesto dokázali pokaždé otočit a vyhrát. V utkání se blýskli hattrickem tři hráči.

 

DEBAKL VÍKENDU

19:1 - Tlučná B sejmula ve IV. třídě na PLzeňsku rozdílem 18 gólů tým TJ Baník Líně B.

  

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 510 diváků

Tarto rubrika zůstane minimálně dva týdny prázdná. Ale v uplynulém týdnu se ještě na fotbaly mohlo. A nejvíce fanoušků přivítal domažlický stadion, kam přivábil přes 500 diváků dohrávaný zápas s pražskou Spartou.  

 

STŘELCI VÍKENDU – 8 BRANEK V ZÁPASE

Korunu víkendového krále České republiky získal tentokrát MILAN FEDOR z Hostivaře C, který pražské III. třídě nasázel při výhře 15:1 osm gólů. Rekordních devět branek v zápase v szóně 20/21 tedy zatím stále odolává.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou