Kralice remizovaly doma se Smrkem

0

V zápase IV třídy remizovaly Kralice na svém hřišti s fotbalisty Smrku 1:1

9.kolo – 4.10.2020 – FC Kralice – TJ FC SMRK 1:1 (0:1) – sestava hostů: Smetana – Savov, Havlík, Hlavina, Baláš (84.Bede) – Zima (59.Ondrák), Z.Štveráček (C), T.Man, Slavík – D.Man (70.Maule), Maláč. Hosté zajížděli do Kralic s vědomím, že se jim zde sice výsledkově dlouhodobě nedaří, ale byli odhodláni tuto černou sérii prolomit a připsat si po delší době do tabulky tři body. Pomoci jim měly i dvě nové posily – mladíčci Lukáš Maule a Ondřej Mikyska. Utkání začalo nahoru dolů, ale byli to přeci jenom hosté ze Smrku, kteří byli postupem času více nebezpeční a měli více hry. Naopak domácí se věnovali spíše diskuzím s rozhodčím Křenem a dopředu toho moc v první půli nepředvedli. Po úvodním oťukávání a nějakých náznacích šancí přichází 20. minuta. Hostující T.Man nachází dlouhým nákopem nabíhajícího Maláče, který tentokrát nic nevymýšlí a vlétne do pokutového území, načež domácí obrana odvrací míč pouze k hostujícímu Slavíkovi od něhož se míč příhodně odráží do běhu kapitána Z.Štveráčka, který svůj samostatný únik zakončuje nekompromisně levačkou mezi nohama vyběhnuvšího domácího brankáře 0:1. Hosty branka povzbudí, ale bohužel žádná ze série jejich standartních situací či střel ze střední vzdálenosti brankou nekončí. Domácí se snaží o vyrovnání, ale ani oni nemají klid na míči a jejich zakončení je často zbrklé a co projde, s tím si poradí jistota v brance hostí – brankář Smetana. Těsně před pauzou může přidat pojistku hostující D. Man, ale jeho drzý průnik do pokutového území domácích končí prudkou střelou nad branku. Domácí do druhé půle udělají dvě střídání a tyto změny se jim začínají hned vyplácet. Hosté, ač hrají po větru, jsou postupem času přitlačeni na svoji vlastní půli a musí čelit souvislému tlaku domácích. Dvakrát nebezpečně v rozmezí pěti minut zakončuje domácí kapitán Chadim – ale ani jedna z jeho střel netrefuje branku hostí. Domácí přitápí pod kotlem dalšími dvěma střídáními a přeskupením řad na tři útočníky. V 75. minutě se prezentuje ukázkovou robinsonádou hostující brankář Smetana, který vyráží dobře umístěnou hlavičku domácího záložníka Němce na roh. Hosté v těchto chvílích zápasu neví kam dřív, nedokáží vepředu udržet balon a ztrácí jednoduché míče. Naopak domácí tlak sílí i díky sérii rohových kopů a po jednom z nich v 85. minutě vyrovnává zaslouženě domácí záložník Němec, který svým důrazem ve skluzu doráží, k veliké radosti domácích fandů, míč do hostující sítě – 1:1. Poté stojí při hostech hned dvakrát opět všichni svatí – nejprve sráží střelu domácích hostující stoper Hlavina jenom těsně vedle branky, načež hned vzápětí vytahuje brankář Smetana konečky prstů na tyč jedovku jednoho z domácích obránců v té době na výletě. V samotném závěru utkání se domácí ještě dožadují pokutového kopu, ale stejně jako na druhé straně o půl hodiny dříve, píšťalka rozhodčího Křena mlčí a tak utkání končí dělbou bodů za remízu 1:1.

Nejlepší hráči: Němec – Smetana

Komentář k zápasu: hrající trenér hostí T.Man: jsme samozřejmě zklamaní. Nejenom z výsledku, ale i z toho výkonu, který jsme zde předvedli. Oproti minulému zápasu proti Březníku, který jsme odjezdili a poctivě odmakali jako den a noc. Místo abychom přidali druhou branku a uklidnili hru, tak jsme se zbytečně zatáhli a čekali jenom na to, co předvedou domácí. Vyhrát jsme si nezasloužili a nakonec můžeme být rádi, že odsud, kde se nám dlouhodobě nedaří, odvážíme aspoň bod. Alfou a omegou našich výsledků je neustále naše žalostná produktivita. Pokud nedáme v zápase víc jak jednu branku, tak nemůžeme pomýšlet v drtivé většině zápasů na větší import bodů. Příští týden máme volný los, takže doufám, že dobře potrénujeme a připravíme se na zbývající tři podzimní zápasy, které nás pak ještě čekají. Zároveň doufám, že se nám vrátí a zapojí do sestavy někteří zranění nebo nemocní hráči či kluci, kteří toho zatím kvůli pracovnímu vytížení moc neodehráli.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou