Milan Baroš se ve Vlachovicích nejen podepisoval, ale i střílel branky

0

Celek Vigantic i se svým kanonýrem Milanem Barošem zavítal v dalším kole zlínské 1.A třídy skupiny A do Vlachovic. Domácí tým v úvodu šokoval hosty dvěmi rychlými brankami. Vigantice ještě do půle z penalty snížily. Druhý poločas už patřil hostujícímu mužstvu. Baroš nejdříve srovnal na 2:2. Deset minut před koncem rozhodli hosté po dvou slepených brankách Křivy a Baroše o své utrápené výhře.

Vlachovice - Vigantice 2:4 (2:1) Branky: 6. Hovězák, 7. Stružka - 38.(pen.) Paprskář, 74., 82. Baroš, 80. Křiva                             Karel Hověžák, činovník Vlachovic: „Domácím vyšel vstup do utkání, když využili chybné rozehrávky v hostující obraně a v 6. minutě nejprve Hověžák otevřel skóre zápasu a o minutu později z podobné situace zvýšil Stružka D. na 2:0. Hosté se poté snažili o korigování nepříznivého stavu a vytvořili si několik příležitostí, které ale většinou končily u domácího brankáře. Ve 34. minutě se jim to ale podařilo, když přísně nařízený pokutový kop proměnil Paprskář. Ve druhém poločase domácí dlouho odolávali tlaku hostí. V poslední čtvrthodince už nám ale docházely síly a nejprve Milan Baroš v 74. minutě vyrovnal na 2:2 a poté v průběhu dvou minut hosté otočili skóre na svou stranu, když se v 80. minutě trefil Křiva a na konečných 4:2 ve prospěch hostí upravil v 82. minutě znovu Milan Baroš. Hosté tak vydolovali tři body, ale svoji kůži jsme nedali lacino."                                                                              Pavel Šturala, trenér Vigantic: „Začátek utkání byl pro nás jako z nějakého špatného snu a po dvou chybách v obraně jsme po sedmi minutách prohrávali o dvě branky. V první půli jsme si vylámali zuby na domácím brankáři Macháčovi. V závěru první půle jsme snížili z pokutového kopu. Druhý poločas přinesl stejný obraz hry, domácí brankář stále čaroval. V závěru se hrálo již na hodně těžkém terénu a Milan Baroš vyrovnal. Deset minut před koncem dal Křiva naši vítěznou branku, o dvě minuty později navíc přidal opět Milan Baroš pojišťující čtvrtou trefu. Naše výhra je ale zasloužená, v závěru jsme měli více sil a to nakonec i rozhodlo."       

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou