NEJ VÍKENDU: Červená karta trenérovi a pět střeleckých králů

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? Kde to byla největší divočina, kam přišlo nejvíc diváků nebo kdo dal nejvíce gólů v zápase? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu unikátní přehled toho NEJ z uplynulého víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU - ŠEST ČERVENÝCH KARET

O inzultaci rozhodčího, odstoupení týmu ze zápasu kvůli zapojení se soupeřova fanouška do rozmíšky na hřišti či o odhalení hráče načerno už jsme vás informovali ZDE.

 

V utkání 3. kola klatovského okresního přeboru mezi Měčínem a Malým Borem rozdal rozhodčí neuvěřitelných 18 karet! A pozor, z toho hned šest červených karet. Máme pro vás reportáž i fotky ze zápasu - ZDE

 

A šest červených karet bylo uděleno i v utkání TJ Sokol Vikýřovice - Bernartice (I.B Olomoucký kraj). Mladý sudí Hrbáček vyhodil prvního hráče ze hřiště už ve 28. minutě (hanlivá kritika trenéra: "Já tě m.dám!). Trojice hráčů šla ven v 59. minutě po potyčce hráčů. A do konce zápasů byli vyloučeni ještě jeden domácí hráč a vyloučen byl i trenér domácí celku za dvojité opuštění technické zóny.

 

DEBAKLY VÍKENDU
1:17 TJ Slavoj Spořilov - Mezinárodní Svaz Mládeže B (III. třída Praha) - Největší výprask z domácích týmů schytal Spořilov. A to se ještě v rámci možností probral po změně stran, který prohrál "jen" o sedm branek.

18:0 Držkov B - Radčice (OP Jablonec) - Radčice zajížděly do Držkova a dostali přes... Prsty. Po půli to bylo už 9:0, stejným výsledkem dopadlo i druhé dějství.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

Hvězdy táhnou. Milan Baroš přilákal do Rožnova pod Radhoštěm 894 diváků. Ti viděli i Barošem neproměněnou penaltu - více ZDE

Další parádní návštěva, 850 diváků, přišla v divizi F na utkání Bruntálu s Rýmařovem. Derby skončilo výhrou hostujícího celku.

 

STŘELCI VÍKENDU – 7 BRANEK V ZÁPASE

Tentokrát bylo maximum 7 gólů v utkání. Tento kousek se povedl hned pěti střelcům, kteří se tak dělí o korunu krále střelců České republiky uplynulého víkendu. Sedm gólů do svých statistik zapsali Pavel Mráz, Zdeněk VykouřilJan ŠiklJaroslav BočekPatrik Aubrecht.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou