0:3
(0:1)
40. L. Trubač (p.)
90. P. Kocum
93. P. Kocum
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodčí rozdal 6 červených a 12 žlutých karet


Branky


40. L. Trubač (p.) , 90. P. Kocum , 93. P. Kocum
8

V utkání 3. kola klatovského okresního přeboru mezi Měčínem a Malým Borem rozdal rozhodčí neuvěřitelných 18 karet!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se nezdálo odpískání penalty a začalo se vylučovat

Do Měčína přijel Malý Bor s absencí 5 hráčů, a tak se musel do kopaček obout i trenér F. Vodička. Absence nebyla na výkonu hostů vůbec znát a až do 40. minuty byli hosté lepším týmem. Ve 40. minutě přišel klíčový moment zápasu, kdy byl ve vápně sražen hostující Kocum. Domácím se odpískání penalty nezdálo a seběhli se na rozhodčího. Po několika peprných nadávkách a strkanicích poslal rozhodčí 2 hráče domácích do sprch. Penaltu bezpečně proměnil hostující Trubač. Od tohoto momentu hra ztratila na atraktivitě a začalo se na hřišti jiskřit. Rozhodčí tvrdé zákroky nekompromisně trestal. Hosté dohráli poločas o jednoho hráče méně, když byl za oplácení vyloučen Vodička. Během prvního poločasu tak rozhodčí rozdal 3 červené a 4 žluté karty.

Hosté proti sedmi hráčům domácích rozhodli až v závěru

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako konec prvního. Podrážděnost a agresivní hra domácích způsobila to, že nakonec dohrávali v sedmi. Hosté se snažili krotit, ale ani jim se vyloučení nevyhla. Zápas dohrávali v devíti. Hosté se proti sedmi domácím dostávali do velkých šancí, ale jen střelecká nemohoucnost hostů držela naději domácích na dobrý výsledek. Pár minut před koncem byli domácí blízko k vyrovnání. Po chybné rozehrávce ve středu hřiště šli domácí sami na bránu, ale brankář hostů Lád předvedl výborný zákrok. Až v nastavení se hostům podařilo překonat brankáře domácích, když v 90. a 93. minutě skóroval Kocum.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malý Bor
Lukáš Trubač, záložník hostů: Vyhráli jsme zaslouženě. Ve hře 11 na 11 jsme byli lepší a zbytek zápasu rozhodla hlavně naše větší disciplína. Rozhodčí sice nastavil vyšší metr, ale na obě strany spravedlivě.



Sestavy


TJ Sokol Měčín
R. Šlajch [-] - L. Duchek [-] , R. Šteffel [-] (90. O. Mašek [-] ) , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , J. Krotký [-] , J. Baumruk [-] , J. Šimek [-] , M. Čejka [-] , T. Brant [-]

TJ Sokol Malý Bor
J. Lád [-] - P. Kocum [-] , V. Petřík [-] (77. R. Kulda [-] ) , J. Němec [-] , F. Vodička [-] , K. Jára [-] , F. Chodl [-] , D. Šipla [-] , M. Sládek [-] , D. Vonášek [-] , L. Trubač [-]

ŽK: 25. M. Čejka , 41. J. Klíma , 64. T. Brant , 65. D. Němec , 70. R. Šteffel - 35. V. Petřík , 40. F. Vodička , 47. D. Vonášek , 55. P. Kocum , 65. D. Šipla , 82. R. Kulda , 82. J. Němec . ČK: 41. P. Duchek , 41. L. Duchek , 63. M. Čejka , 78. T. Brant - 44. F. Vodička , 63. D. Vonášek .
Hráči zápasu: J. Lád , P. Kocum .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stach Vladislav - ŠLAIS František (N), KODÝDEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Tip: výhra domácích

Malý Bor má sice formu, ale s Měčínem prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů