HVĚZDY V PRALESE: Marek Kulič si pustil pusu na špacír a nedohrál. Co řekl sudímu?

0

Marek Kulič urazil sudího a šel do sprch! Pavel Simr má parádní formu. David Lafata, Rudolf Otepka a Richard Dostálek vstřelili vítězné branky! Újezd nad Lesy naděloval. Tomáš Okleštěk dostal dvě žluté karty během třech minut!

Prosadili se dva někdejší králové prvoligových střelců. David Lafata pomohl Olešníku k výhře. Jiří Kowalík dal dva góly, ale Ořechovu to na body nestačilo.

 

Parádní formu má v závěru podzimu Pavel Simr. Ten orámoval těsnou výhru Velkého Meziříčí v Hlučíně brankami v úvodní minutě a v nastaveném čase.

 

Rudolf Otepka byl nejlepším hráčem v duelu rezervy Malše Roudné s Dolním Dvořištěm. Svůj výkon navíc korunoval vítěznou brankou.

 

Vítěznou branku si na své konto připsal i Richard Dostálek, který byl při obratu Bosonoh v domácím zápase s Krumvířem.

 

Újezdu nad Lesy parádně vyšel duel na půdě rezervy žižkovské Viktorky. Na demolici se brankou podílel David JarolímJaromír Blažek vychytal nulu.

 

Marek Kulič si v duelu Myštěvse v Roudnici pustil pusu na špacír a inkasoval červenou kartu. Sudí Trojan nakonec hostům během druhé udělil tři červené karty - všechny za řečnění! A co prohlásil Kulič, který navíc v první půli i skóroval? "Do p**e s tebou," prohlásil po neodpískáném faulu.

 

Zápas nedohrál ani znojemnský Tomáš Okleštěk, který dostal dvě žluté karty v rozmezí třech minut. Nejprve sudímu ironicky zatleskal a poté fauloval na polovině hřiště!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou