Soběslav v generálce proti Čimelicím opanovala druhý poločas

0

Čimelice šly do vedení, jenomže pak sedmkrát inkasovaly. Vaněk zazářil čtyřmi góly.

FK Spartak Soběslav - SK SIKO Čimelice 7:1 (1:1)   

Branky: Vaněk 4, Mazouch 2, Žalda - Hegenbart

Rozhodčí: Polák - Fiala,Mraček

ŽK: 1:1

Diváci: 80

 

Soběslav: Kuník - Suchan, Mazouch (71.Suda), Bouška, Boháč - Kutner, Varačka, Vaněk, Žalda (71.Petrášek) - Bouchal, Dvořák

Čimelice: Hřebejk (60.Krt) - Jizba, Mezera, Listopad, Viták M. - Nekl, Převrátil, Varhan, Viták J. - Hegenbart, Hovorka

 

V posledním přípravném utkání see Čimelice utkaly s účastníkem divize, celkem ze Soběslavi. Začátek utkání byl zcela vyrovnaný. Obě mužstva se snažila o útočnou hru, ale vyloženou šanci si ani jedno mužstvo nevytvořilo. Až ve 29. minutě Michal Viták přihrál ve vápně Soběslavi Hegenbartovi a ten vstřelil první branku utkání. O šest minut později ale domácí Vaněk vyrovnal a do konce poločasu se pak již nic podstatného neudálo a poločas tak skončil 1:1.

 

Druhý poločas byl hned od počátku pro Čimelice katastrofický. Hned v 46. minutě domácí Mazouch vstřelil druhou branku a v 50.minutě pak třetí gól tentýž hráč. V 51. minutě měl Hovorka velkou šanci, ale centr Varhana trefil hlavou vedle branky. V 56. minutě pak zvýšil stav na 4:1 domácí Vaněk. V tuto dobu hrály Čimelice velice špatně, hlavně v rozehrávce příliš ztrácely míče a tak v 60.minutě domácí Žalda pohodlně vstřelil pátou branku domácích. V 69. minutě se do gólové šance dostal Mezera, ale mířil pouze vedle branky. V 74. minutě se po centru Vitáka M. dostal do šance Hovorka, ale střela hlavou byla slabá a brankář ji chytil. V 86.minutě pak po chybě  Převrátila se dostal k míči Vaněk a vstřelil šestou branku domácích. V samotném závěru pak domácí využili chybu Varhana při rozehrávce a Vaněk vstřelil sedmou branku domácích. Utkání tak skončilo jasným vítězstvím domácích 7:1. Čimeličtí příliš chybovali a proto tak krutý výsledek.

 

AUTOR: Josef Ťupa

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou