FOTO: Takhle to bude proti ligovým B-týmům vypadat, tuší po střetu s Teplicemi kapitán Brozan

0

Celá řada celků z ČFL zařadila do plánu letní přípravy zápasy proti rezervám ligových klubů, které se od nové sezony vrací do třetí nejvyšší soutěže. Výjimkou nejsou ani Brozany. Ty si po pětigólovém přídělu od divizního Slaného spravily chuť v Rtyni nad Bílinou výhrou 3:2 nad béčkem Teplic, se kterým se potkají také v soutěži.

„Nastoupili jsme proti mladému a běhavému soupeři. Zápas byl i přes velké horko odehrán ve slušném tempu, oba týmy se snažily hrát fotbal bez zbytečného nakopávání dlouhých balonů. Kvalitní výkon z obou stran. Jinak šlo o vyrovnaný duel, jenž rozhodl větší důraz na naší straně a úspěšnost v osobních soubojích. Hlavně po nich jsem ve druhé půli získávali důležité míče a mohli útočit ve více lidech,“ okomentoval utkání pro fotbalunas.cz brozanský kapitán Radek Cibulka.

 

Výhra nad kvalitním soupeřem se vždy cenní. „Tým v závěru přípravy určitě povzbudí. Na druhou stranu tím, že přišel nejen nový trenér, ale i spousta nových hráčů, tak se pořád nacházíme ve fázi testování a hledání ideálního herního systému. Každopádně nám souboj s teplickou rezervou ukázal, jak budou probíhat utkání i proti ostatním ligovým B-týmům,“ vypíchl hlavní přínos souboje se Skláři Cibulka.

 

TAKÉ ČTĚTE: Brozany vyměnily trenéra! Kdo na lavičce nahradil vicemistra Evropy Jiřího Němce?

 

 V podobném duchu jako kapitán Brozan hodnotil zápas pro klubový web také kouč poražených Teplic Jaroslav Kolínek: „Celkově to bylo velmi kvalitní a zajímavé utkání, kdy oba soupeři měli chuť hrát. První poločas jsme měli více ze hry my a druhý zase soupeř. Po třech týdnech přípravy vidím zřetelný posun v naší hře a hlavně v přístupu jednotlivých hráčů. Nikdo se na hřišti nefláká. Za kratší konec jsme určitě tahaly v osobních soubojích, tam nás Brozany předčily.“

 

Další přínosný přípravný duel odehrají Brozany už v sobotu 27. července, kdy na domácím hřišti přivítají pražský Motorlet, třetiligového nováčka a účastníka ČFL - skupiny A.

 

KAM DÁL? S béčkem Slavie dorazilo na 700 ligových startů. Velvary se proti Frydrychovi či Teclovi pořádně vytáhly!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou