ŽEBŘÍČEK TOP 500 KANONÝRŮ SEZÓNY: Kdo se stal nejlepším střelcem republiky?

2

Sestavili jsme žebříček nejlepších kanonýrů českých trávníků sezóny 2018/2019! Pravidelně detailně sledujeme dění od první ligy až po čtvrté třídy, ale jak najít nejlepší střelce z celé republiky? Podívejte se, jak dopadlo srovnání kanonýrů napříč všemi neprofesionálními soutěžemi - pořadí na samotném popředí žebříčku!

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich kanonýry vůbec porovnat, stanovili jsme koeficienty obtížnosti dle úrovně soutěží a podle nich přesné trefy fotbalistů přepočítali do celkového žebříčku kanonýrů.

 

KOEFICIENT:

1. liga 2,5

2. liga 2,5

ČFL 2

Divize 1,6

KP 1,4

1.A 1,2

1.B 1,1

OP 0,9

III. třída 0,8

IV. třída 0,7

 

A jaké tedy je pořadí nejlepších střelců celého ročníku od 1. do 500. místa? To naleznete přehledně v galerii!

 

Stejně tak v galerii naleznete tabulku TOP 20 kanonýrů dle absolutního počtu nastřílených branek, bez úprav jednotlivými koeficienty.

 

Útočník LUKÁŠ MACH, hájící barvy TJ Sokol České Heřmanice, podzimní vedení v žebříčků Král střelců amatérských soutěží České republiky neuhájil, když se po přepočtu koeficientem propadl na čtvrtou pozici. Pokud bychom ale řadili střelce podle absolutního počtu nasázených branek, tak je králem právě Mach, když nastřílel neskutečných 66 branek!

 

Před něj se ale po přepočtu naším koeficientem vyšvihla dvojice hráčů. RADIM VĚCHET z liberecké I.A třídy. A ZDENĚK KONEČNÍK ze zlínského krajského přeboru (o jeho rekordním zápisu, kdy po postupu do divize nastoupí ve všech úrovních soutěží České republiky, už jsme informovali).

 

Ale králem se stal tentokrát zástupce z nejvyšší soutěže. Nikolaj Komličenko, nejlepší střelec první ligy, dal za Mladou Boleslav sedmadvacet gólů.

  

ČTĚTE TAKÉ:

Žebříček TOP 500 nejlepších střelců sezóny 2016/2017

Žebříček TOP 500 nejlepších střelců sezóny 2017/2018

 

PŘIPRAVUJEME:

Přehled nejstrestanějších hráčů sezóny


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 7. 2019 13:54
Přejít na SpFling.com - skvělý seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít partnera mít sex!
11. 7. 2019 16:33
Přejít na SpFling.com - skvělý seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít partnera mít sex!

Ostatní čtou