Rozhovor: Dolní Dvořiště zachránilo I.B. třídu

0

Jak už jsme vás informovali Dolní Dvořiště se díky pokračování Jindřichova Hradce zachránilo v I.B. třídě. Jak se tuto novinku dozvěděl trenér týmu Štefan Bršťák a co čeká v nadcházející sezoně, to se dočtete v rozhovoru s trenérem Dolního Dvořiště.

Kdy a jak jste se dozvědel, že i příští ročník budete hrát I.B. třídu?

Já se to dozvěděl asi jako poslední :-). Po čtvrtečním psaní se Zdenkem Kemenym jsem už definitivně ztratil naději na záchranu. Už jsem se s tím nějak vyrovnával,plánoval přípravu na OP. Ta zpráva přilítla v pátek ráno. Všichni to věděli a já si spokojeně spal po noční směně. Zprávu jsem se dozvěděl vtrhnutim do ložnice a šokujícím probuzení od zeny:-). Napřed jsem na ni koukal jak na zjevení, ale po přečtení desítek sms u mě propukla radost.

 

Proběhla ještě nějaká dodatečná dokopná na oslavu udržení soutěže?

Dokopná dodatečná jeste neproběhla. Ale potřebuji něco udělat ze zahradou. Takže asi něco s Píšou a Karlosem vymyslíme :-).

 

Nakonec o vašem udržení rozhodl poslední zápas, protože prohra s Netolicema by znamenala záchranu Vlachova Březí ze skupiny B, takže se vám vrátilo to jak tým přistoupil k poslednímu zápasu?

My jsme poslední zápas chtěli vyhrát. Rozloučit se doma výhrou. A tajně jsem doufal,že výhra nás může udržet. Kluci chcou vyhrávat a taky to tak vzali.

 

Zůstáváte ve skupině A, kde vás čekají nové týmy Větřní, Bavorovice, Chvalšiny.

Spadlo k nám Vetrni a myslím,že budou chtít hrát špic tabulky. Bavorovice neznám,ale co jsem tak četl asi to tam v pohodě není a Chvalsiny se vrátili po roce. Určitě v 1.B nebude chtít Zbyňa Ginzel jen sezónu a budou bojovat aby se udrželi. Jinak ze skupiny zmizela Kaplice s Velesinem. Myslím,že špička bude víc vyrovnaná a o postup se zapojí více týmů.

 

Dozná kádr nějakých změn?

Kádr zůstává pohromadě i když o nějaké kluky byl zájem. My by jsme meli dovést gólmana (Marek Chalupnik) a maximálně se poohlidneme po jednom hráči. Kádr je široký a na jaře ukázal i kvalitu.

 

Na konfrontaci s jakým soupeřem se nejvíce těšíte v příští sezoně?

 My se těšíme na každého soupeře. Každý soupeř má svojí kvalitu. Ale na koho se těšíme speciálně asi každému dojde :-).

 

Kdy začnete přípravu na novou sezonu?

 Přípravu startujeme 16.7. Někteří se připravují už teď individuálně což mě velmi potěšilo. Měli by jsme sehrat 3 přípravné utkání.

 

Jaké cíle si dáváte?

Cíl je jednoznačný. Co nejdříve se vyhnout zachranarskym starostem. A co bude nad 7.místo bude tresnicka na dortu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou