Disciplinární komise měla napilno! Jaké tresty padly?

0

Jaké tresty padly u disciplinární komise? Rozdávaly se stopky až na šest zápasů!

Krajský přebor

Český Krumlov nemohl po zápase na Hluboké přijít na jméno rozhodčímu Dunovskému. Ten mimo jiné vyloučil dva krumlovské hráče. Dominik Malý nyní za udeření soupeře rukou do hrudi vyfasoval trest na dva zápasy, jeho spoluhráč Tomáš Tauber měl podle zápisu udeřit rukou rozhodčího do břicha. Komise se rozhodla klíčovému hráči Krumlova do vyřešení případu zastavit činnost.

 

I.A 

Emotivní utkání Nové Vsi a Plané vyústilo u komise v pokutu pro domácí oddíl v celkové výši 1500 Kč, tři vyloučení hostující hráči pak vyfasovali stopky. Falc na jedno utkání, Kitzler na dvě a Jan Pintér, hrající kouč Plané, si nezahraje rovnou čtyři utkání! Ve fotogalerii k tomuto článku naleznete nejzajímavější momentky ze zápasu.

 

I.B

Nejvyšší trest týdne ale obdržel od DK frymburský Erik Koršala. Ten má stopku dokonce na šest zápasů, a to za nadávání rozhodčím! 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou