Hušbauer poslán k zemi surovým chvatem. Situaci nezvládl rozhodčí, tvrdí hráč Radlíku

0

Situace kolem Jana Hušbauera nabírá na obrátkách. Do hry se vložil advokát Julius Kramarič, který bude postiženého zastupovat. Máme i exkluzivní popis situace ze strany domácího celku!

Situace kolem Jana Hušbauera nabírá na obrátkách. Do hry se vložil advokát Julius Kramarič, který bude postiženého zastupovat. „Mluvil jsem s ošetřujícím lékařem, který mi sdělil, že v podstatě by to, co se stalo, kvalifikoval jako pokus o vraždu. Jde o  to, že on ho chytil zezadu za krk a ukazováčkem a prostředníčkem mu zamáčkl ohryzek, což je hmat, který je zakázaný i v MMA. Je to hmat, na který se připravují speciální vojenské jednotky. Bez rychlé lékařské pomoci je to v podstatě smrt. Honzu zachránil hráč Radlíku, který mu strčil do krku dva prsty a vymáčkl mu ohryzek zpátky,“ řekl Blesku advokát Kramarič.

 

K situaci se exkluzivně pro fotbalunas.cz nově vyjádřil hráč Radlíku, který si nepřeje být jmenován, ale redakce jeho jméno zná. V době události byl na hřišti a svůj pohled prezentuje následujícím způsobem.

 

„Nejprve chci na pravou míru uvést počátek celého sváru. Dvě minuty před inkriminovaným okamžikem byl hráč Radlíku při zalehnutí míče surově pošlapán hráčem z Hvozdnice. Na to rozhodčí nereagoval ani žlutou kartou a jen písknul proti domácímu týmu hru na zemi. Jelikož se vše odehrálo v těsné blízkosti diváků, tak to rozpoutalo vlnu emocí,“ vrací se k zárodku dalšího dění hráč Radlíku.

 

A co se dle domácího hráče dělo dál: „Hosté rychle rozehráli a jejich hráč unikal směrem k rohovému praporku, kde byl zhruba na úrovni velkého vápna zezadu podražen hráčem domácích. Jasný faul, ale určitě ne likvidační, jak to prezentovali hosté.“

 

Do této chvíle se nedělo nic neobvyklého. Pak vše vypuklo. „Faulovaný okamžitě začal sprostě urážet hráče domácích, vyhrožovat mu a strkat do něj. Rozhodčí mu udělil žlutou kartu a na to hráči hostí reagovali stejně emotivně jako domácí při situaci na půli hřiště. Ovšem pánové z Hvozdnice Hušbauer a Štěpanovský do toho zapojili i fyzické násilí. Na to zareagoval brankář domácích, který pana Hušbauera chytil a odmrštil na zem. Ten po údajném přiškrcení zůstal ležet tři minuty na hřišti. Náhle se zničehonic zvedl a chtěl fyzicky napadnout domácího gólmana. Ten při jeho útoku použil nepřiměřenou obranu a s panem Hušbauerem si poradil po svém,“ popisuje celou situaci hráč domácího Radlíku.

„Nerozporuji, že obrana domácího brankáře byla za hranou a že po ní napadený hráč zůstal bezvládně ležet na hřišti. Stavím se však proti tomu, že útok byl vyprovokován jednou či druhou stranou. Největší chybu vidím v nezvládnutí několika situací ze strany sudího a následnou snahu o pomstu ze strany pana Hušbauera, po které slíznul dost zkaženou smetanu,“ zakončuje své vyprávění hráč domácího celku. Jak situací vnímají zástupci Hvozdnice už jsme uvedli v samostatném článku.

 

ČTĚTE TAKÉ:

Policie na hřišti. Vyšetřovala okolnosti napadení pěstmi a škrcení, po kterém Hušbauera odvezla sanitka

 

Bratr Josefa Hušbauera je po napadení během zápasu nadále v nemocnici. Bylo to brutální, kroutí hlavou ve Hvozdnici


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou