NEJ VÍKENDU: Kladenská divočina a 650 diváků na zápase Šimákova Lomu proti Lafatovu Olešníku

0

A je tu poslední podzimní díl NEJ VÍKENDU! Které mače České republiky měly nejzajímavější průběh nebo třeba který kanonýr pálil nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz.

DEBAKLY VÍKENDU

14:0 - Radošovice - TJ Sokol Hrusice B

1:13 - SK Plaston Šluknov B - D. Poustevna

0:12 - TJ Slavoj Suchdol B - SK Dolní Chabry B

 

KANONÝR VÍKENDU – 6 branek

Miroslav Homola z Křečkova B nasázel v zápase IV. třídy Nymburk šest gólů, nikdo další už takové mety o víkendu nedosáhl.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 650 DIVÁKŮ

Očekávaný souboj v jihočeském Krajském přeboru TJ Sokol Lom - FK Olešník přilákal parádní návštěvu. Vedoucí Olešník zajížděl na půdu toho času druhého Lomu. Ovšem bez Davida Lafaty, jinak se čtrnácti trefami druhého nejlepšího střelce soutěže. Na domácí straně ale exligový záložník Jan Šimák nechyběl. Jenomže přihlížel pokračování olešnické podzimní jízdy - hosté vyhráli 3:0 a mají nakročeno do divize.  

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

6:5 - Verneřice - Rybniště

Nejzajímavější duel co se týče průběhu a skóre se odehrál v děčínském OP. V 18. minutě už byl stav 4:1, nakonec skončil první poločas 5:4! Ve druhé půli přidaly oba celky po brance, domácí tak uhájili těsný náskok.

 

DIVOČINA VÍKENDU - 4 ČERVENÉ KARTY 

Perlička víkendu. Jen ve dvou zápasech hraných na území České republiky padly o víkendu 4 červené karty. A oba byly odehrány v jedné soutěži! Zápasy kladenského okresního přeboru se nehrály v rukavičkách...

 

TJ Viktorie Černuc - TJ Baník Švermov

 

SK Velké Přítočno - Zvoleněves


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou