NEJ VÍKENDU: Sedmnáct branek v zápase, ale rozdíl mezi týmy byla jediná trefa!

0

Další hrací kolo za námi! Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů v akci. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu České republiky!

DEBAKLY VÍKENDU

14:1 TJ Ligmet Milín B - TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem B 

13:0 Mikulovice - Skorošice 

0:12 TJ Jiskra Zhoř - FK Brod nad Tichou 

 

KANONÝR VÍKENDU – 6 branek

Dva šutéři o víkendu skórovali hned šestkrát a stali se tak králi českých trávníků. Michal Skřivan přispěl šestigólovým podílem k výhře svého Škvorce B 11:1,  Josef Míšek zase šestkrát pokořil gólmana TJ Sparta Dlouhý Újezd B v dresu TJ Sokol Konstantinovy Lázně B.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 633 DIVÁKŮ

Na divizní zápas Jiskra Mšeno - FK Velké Hamry zavítalo přes šest stovek diváků a radovali se z výhry domácího celku.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

8:9 - AFK Slavia Malešice B - Jižní Město Chodov B - Každý chvilku tahá pilku - tímhle pořekladlem se řídil vyrovnaný zápas mezi rezervami Malešic a Chodova. Nakonec přinesl neskutečný výsledek 8:9!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou