Přestupová bomba - Roman Lengyel bude hrát v I.A třídě za Planou!

0

Zkušený hráč a bývalý profesionální fotbalista hlásí comeback - Roman Lengyel bude na jaře oblékat dres klubu SK Planá!

Devětatřicetiletý Roman Lengyel má za sebou bohatou kariéru. Odchovanec budějovického Dynama zamířil do Sparty, od roku 2001 působil v Teplicích a v roce 2003 odešel do Ruska. Zde strávil v klubech první a druhé ligy (Ramenskoje, Krasnodar, Rostov) celkem šest a půl roku. Profi kariéru uzavřel pětiletým působením doma, v Dynamu, kde nyní navíc působí jako trenér mládeže.

 

SK Planá hraje v I.A třídě sk. A, po podzimu v namačkané tabulce obsadila devátou příčku. "Všichni se na Romana samozřejmě moc těšíme, určitě pro náš klub bude obrovskou posilou a přínosem nejen na hřišti, ale i v šatně. Myslím, že kluci mají před sebou další vzor fotbalisty, který něco dokázal a můžou od něj ledacos odkoukat. Věřím, že se mu u nás bude líbit, těšíme se na jaro," řekl pro fotbalunas.cz plánský hráč a asistent trenéra Jan Pintér.

 

A proč se Lengyel rozhodl právě pod Planou? "Dneska už to má vlastně za barákem, bydlí v Litvínovicích, ale hlavně s bráchou Tomášem jsou kamarádi od dětství, od třetí třídy spolu hráli v Dynamu a přátelství jim vydrželo dodnes," usmívá se Pintér ml. 

 

V Plané působí i další zkušení fotbalisté se zkušenostmi z vyšších soutěží. Kromě bratrů Pintérů je to Tomáš Řehoř, který má na kontě starty v nejvyšších českých soutěžích, nebo nestárnoucí Ladislav Fujdiar. V podobě Romana Lengyela přichází do I.A třídy pro jaro další lákadlo a důvod, proč soutěž sledovat!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou